*   >> Lese Utdanning Artikler >> travel >> destinations

Forberedelse Sikrer gøy på tur til fornøyelsesparken

Hvis du noen gang har vært en voksen som har ansvaret for en gruppe barn i en fornøyelsespark, du har sikkert innsett sannheten til Murphys lov, som sier hvis noe kan gå galt, vil det . Den beste måten å gjøre din til fornøyelsesparken hyggelig tur er å følge mantraet av speiderne: være forberedt. Enten du tar dine egne barn eller en stor gruppe fra en kirke eller organisasjon, vet barna vil bli tilsyn. Hvis du er ansvarlig for en stor gruppe, er sjansen stor for at du ikke vil vite hver gutt veldig godt.

Men å vite det grunnleggende kan hjelpe deg med å forberede seg på noe som kan komme opp. For eksempel, hva er alderen på barna du vil ha ansvar for? Yngre barn trenger å ta flere pauser enn eldre, selv om de insisterer de ikke er trøtt eller sulten. Gjør pauser moro for de minste barna, slik at de ikke vil føle at de kaster bort tid. Kanskje du kan kalle gruppen sammen for en "pit stop" eller "mini piknik." Få dem til å ta en drink og en rask, sunn snack. Prøv å få dem til å holde seg borte fra sukkerspinn og iskrem så mye som mulig. Tenåringer trenger pauser også.

De vil trolig fortelle deg det, though. Det flotte tenåringer er at de liker å snakke med hverandre, så skaper friminuttene vil ikke være nesten like vanskelig! Ta et førstehjelpsskrin. Det trenger ikke å være en stor en, men bør inneholde nok forsyninger til å håndtere noen skrapt knær. Noen anti-bakterielle hånd kluter, trippel antibiotisk salve og selvklebende bandasjer bør gjøre triks. Hvis du har tillatelse til å dole ut smertestillende for hodepine, verkende ben og rygg, ta dem sammen også - i utvalgsstørrelser hvis de vil passe bedre inn i vesken.

Bære med en ekstra skjorte, barn størrelse, hvis du kan passe det inn i tote bag. Noen vil nok trenge det før dagen er over. Husk at ikke alle barn liker å ri store ritt. Hvis alle i gruppen inkludert deg selv ønsker å sykle verdens største, raskeste berg og dalbane, men en ti år gammel jente står fast på at hun ikke vil gå ombord den, trenger en voksen å bo på bakken med henne. Hvis du er den eneste voksne, som betyr at du. Ikke gjør henne til å føle seg skyldig eller dårlig om hennes valg. I stedet lykkelig enige om å vente med henne og ta en hvilepause.

Sjansen er, linjen vil bli lang og to av dere skal hvile for en god stund. Her er en annen hint: før du noensinne forlater å komme til parken, sjekk barna over. Er de kledd riktig for dagens vær? Er de på seg komfortable sko. Flip-flops eller thong sko er en no-no. De kan være "in", men bl

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,https://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.