*   >> Lese Utdanning Artikler >> hobby >> balloons

Hvordan bygge en Mini Hot Air Balloon

Når det eneste vellykket menneske-frakte flygende kjøretøy i tilværelsen, varmluftsballonger blir i dag brukt mer for fritidsaktiviteter enn for selve transporten. Den grunnleggende vitenskapen bak varmluftsballonger er forskjellen i tetthet mellom kald og varm luft. Luft som er oppvarmet ved hjelp av en brenner eller annen flamme eller varmekilde fyller en stor stoff pose eller konvolutt, og denne oppvarmede luft fører ballongen til å stige.

Den oppvarmede luften fører til at ballongen til å stige fordi den oppvarmede luften inne i ballongen er mindre tett enn den relativt kjølige luften på utsiden.

Det første trinnet i å bygge din egen mini varmluftsballong er å hente noe som kan fungere som de viktigste "ballong" eller konvolutten. Du kan enten bruke en rens bag eller en liten søppelpose. En pose laget av et ikke-brennbart materiale er å foretrekke, men som varmekilde vil være en god avstand fra posen, ved hjelp av en plastpose bør ikke være for mye av et problem.

Det viktigste du bør sikte etter er en bag som er så lett som mulig.

Når du har funnet en pose, må du lage en holder for din varmekilde, det være seg lys, brenning bomull baller eller bare en liten gassbrenner. Denne holderen kan være laget av en tynn papp - lysere jo bedre - og festet til posen med strengen. Du bør være sikker på at innehaveren og varmekilden sitte et godt stykke (ca en fot) bort fra posen slik at den ikke tar fyr eller smelter. Den enkleste varmekilde å bruke er noen bursdag lys festet til papp holderen.

Antallet bursdag lys som du bruker vil avhenge av hvor tungt hele luftballong er og bør justeres tilsvarende inntil ballongen levitates når lysene er tent

Når du endelig få ballongen til å stige av sin uoppfordret etter tilpasse mengden varme generert av varmekilde og vekten av hele ballong, bør du sørge for at du holder et øye med hvor din ballong fluer. Dette er fordi flammene som varmer opp luften i luftballong er brannfarlige og kan være svært farlig hvis ballong lander på en plen, trær eller taket et sted.

Det er også en risiko for at ballongen kan ta fyr under flyging, noe som betyr at du må være enda mer på vakt, spesielt hvis materialet at konvolutten er laget av er et brennbart materiale. Anmeldelser

Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,https://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.