*   >> Lese Utdanning Artikler >> hobby >> crafts

Hudproblemer og soya: Fakta og myter

Den vanligste hudsykdommen i USA er akne. Et overveldende 85% av alle tenåringer vil finne seg i å håndtere akne på et tidspunkt i sitt unge liv, og 20% ​​av voksne vil fortsette å ha aktiv akne. Acne ser ut til å angripe alle, etterlot ingen ugjort. Det spiller ingen rolle om du er mann, kvinne, eller noen regnbuens farger; oddsen er acne vil besøke deg en gang i livet ditt. Årsaken for akne er et overflødig produksjon av olje i talgkjertlene. Selv om akne er mulig å behandle, bare 11% av amerikanerne faktisk søke noen form for hjelp.

Det er en studert sammenheng mellom maten du spiser og akne. Raffinerte karbohydrater og sukker både føre til en økning i insulin; Dette i sin tur fører til en økning i hormonnivåene. Dette vil da føre til en overskridelse i sebum eller oljeproduksjonen i kjertlene. En annen skyldige er koffein, noe som vil øke stresshormoner og i sin tur øke sebum og bakterievekst. Men det mest overbevisende bevis om kosthold og hudproblemer, og mer spesifikt, acne, er inntaket av meieriprodukter og rødt kjøtt.

Noen gang hørt det gamle ordtaket "du er hva du spiser?" Vel, kan tilstanden til huden til slutt bli bestemt av tilstanden til indre organer. Forskning har vist at en av de enkleste måtene for å avlaste kroppen i seg selv er av skadelige stoffer gjennom huden. Det er kroppens måte å si "Æsj!" Skadelige animalske proteiner og fett som er vanskelig å fordøye er i utgangspunktet forkastet gjennom kroppens forsvarsmekanisme som resulterer i akne. Soyabønner og soyaprodukter er matvarer som er sunne og inneholder ingen kolesterol og svært lite fett.

De planteproteiner i soya matvarer er svært fordøyelig og har vist seg å faktisk hjelpe kroppen i fordøyelsen, i stedet for å forby det. Mange mennesker kan oppleve en soya reaksjon når de først begynner å spise soya matvarer og som et resultat noen ganger akne eller utslett kan forekomme. Dette er en naturlig reaksjon i folks kropper, og må ikke forveksles med soya faktisk forårsaker akne; akkurat det motsatte. Når soya er tatt for første gang, vil kroppen aktivere immunsystemet og dens antistoffer vil bli dannet.

Derfor, neste gang du spiser soya, vil du mest sannsynlig ikke oppleve hud irritation.In gammel kinesisk folklore ble det sagt at de kvinnelige arbeidere i tofu næringer alltid hatt den vakreste hud, skinnende og strålende, noe som gir dem deres porselen glød. Selv i "tradisjonell kinesisk medisin Encyclopedia", en naturalistisk bok for healing som er brukt i mange land; soyabønne

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,https://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.