*   >> Lese Utdanning Artikler >> holidays >> weddings

Hvorfor folk Få Married

Perhaps når du og din ektefelle er på kant med hverandre, har du spurt deg selv "hvorfor gjorde jeg noen gang blir gift?" Det er sannsynligvis mange mulige årsaker, men en er at du hadde achoice i å avgjøre om å gifte seg eller ikke å marry.Throughout sivilisasjonens historie, er dette en ganske ny utvikling. Opprinnelsen til innenlandske mann-kvinne forhold var basert på overlevelse. Arten kan best overleve hvis den mannlige forble jegeren og den kvinnelige bodde hjemme, hevet barna og tendens avlingene, et rent økonomisk arrangement.

Later, ble ekteskap arrangert av foreldrene ved fødselen. Dette ble utformet, delvis for å sikre klanen forble intact.A variant av dette var å hindre tenåringer fra å gifte seg utenfor klanen. På den annen side, hvis det var friksjon mellom to stammer, kan hodene til både å arrangere et ekteskap mellom et medlem av hver for å styrke båndene mellom dem og forsikre peace.Royal familier i Europa fortsetter denne praksisen i dag ved å oppmuntre ekteskap mellom royalty av andre countries.In noen primitive kulturer døtre ble byttet til potensielle brudgom.

De mer attraktive kvinner var verdt flere kyr enn mindre attraktive ones.In enkelte deler av Afrika, kan kvinner fortsatt kjøpes som slaver. Og menn av betydning kan ha mange wives.In alle disse eksemplene, hadde deltakerne liten eller ingen valg av ektefelle. Når de gjorde, hadde de noen utsikter til å velge mellom. Til enhver tid hvor mange prinser og hvor mange prinsesser er tilgjengelige? Når den industrielle revolusjonen fant sted, sed og skikk den siviliserte verden hadde drastiske endringer. Folk fant stadig flere måter å tjene til livets opphold, og i å leve sitt lives.

Love erstattet forpliktelse som et forspill til ekteskap. Folk var forventet å bli forelsket og leve lykkelig sammen. Men, siden ingen vet hva kjærlighet er, blir oppgaven veldig forvirrende. Sex er ofte forvekslet med kjærlighet. Derfor, når den ene parten sier: "La oss gjøre kjærlighet, er han /hun snakker om kjærlighet eller sex? Når puritanerne tok over, var det lettere. Sex før ekteskapet var tabu. Derfor, den eneste måten du kan ha sex uten å ha dårlig samvittighet var å gifte seg. Hvis en kvinne virkelig ønsket å gifte seg, hun kunne beholde sin jomfrudom før hennes kjæreste avtalt.

Så i ekteskapet løfter, utført for Gud og alle, begge parter lovet å være monogam for life.All som har endret seg siden den såkalte seksuelle revolusjon og kvinnens rettigheter bevegelse. Nå forkynner trenden sex uten sk

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,https://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.