*   >> Lese Utdanning Artikler >> holidays >> weddings

Ønsker Nærhet? ~ Unngå disse 11 Intimacy Killers

As mennesker, vi alle har en medfødt behov for å være nær noen. Men noen ganger nettopp det vi ønsker er det motsatte av hva vi har. Noen av oss ubevisst sabotere forholdet vi ønsker på grunn av vår frykt for intimitet. Noen ganger er vi uvitende og ufrivillig drive fra hverandre på grunn av vår manglende evne til å engasjere seg i den delikate dans av intimitet. Andre unngå intimitet helt fordi smerten av tidligere feil er for great.Intimacy, fysisk og følelsesmessig nærhet, er vanskelig å navigere vei gjennom. Det tar dyktighet, hardt arbeid og engasjement.

Jeg skulle ønske jeg kunne fortelle deg det er lett når du vet hvordan. Sann intimitet er vanskelig å oppnå, men som sier de beste gavene er lett å få tak? I all ærlighet, jeg er absolutt ingen ekspert på hvordan å opprettholde og skape nærhet, men jeg har lært 11 ting som vil definitivt drepe intimitet i en relationship.Dishonesty og SilenceIntimacy krever ærlighet og åpenhet. Det tar bare en løgn å ødelegge tilliten i et forhold. Å være nær noen, må vi være i stand til å fortelle hva som er sant og ekte om oss. Og vi må være villige til å høre andres sannhet.

Noen ganger tror vi at det er best å ikke si noe i det hele tatt hvis det betyr at det kan skade vår partner. Så vi stille henge på vår sannhet eller dele vår sannhet med feil folk. Når vi gjør dette, er det ingen mulighet for at forholdet skal vokse med integrity.Lack av TrustSometimes det er ingen uærlighet i forholdet, men fortsatt en mangel på tillit eksisterer. Kanskje sunn tillit har aldri vært en del av livet ditt, eller kanskje en smertefull hendelse i livet har brukket din evne til å stole på.

En person må helbrede fra sin fortid, og baserer sin beslutning om å stole på noen på dagens handlingene til en person. Anser folk troverdig inntil bevist otherwise.Desire å Endre PeopleTrue intimitet nødvendig aksept. Å ha aksept av deg selv og din partner er en kraftig indikator på kjærlighet. Det betyr ikke at du må like alt, men du trenger å gi slipp på behovet for å endre en annen person. Når vi mangler aksept av en annen persons kvaliteter, er vår tendens til å kontrollere. At kontrollen manifesterer seg i misbilligende følelser, og noen ganger også å presse folk til å endre.

Å føle nær en annen person, må du føle ubetinget akseptert for hvem du are.Inability å uttrykke dine behov og FeelingsUnfortunately vi, som mennesker, ikke har makt til å lese tanker. Derfor må vi stole på våre partnere for å kommunisere med oss ​​og vice versa. Det e

Page   <<       [1] [2] [3] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,https://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.