*   >> Lese Utdanning Artikler >> home >> home security

Velge en web hosting Service

Given det store antallet av web hosting-leverandører, noe som gjør beslutningen om hvilken du vil gå med kan bli en vanskelig oppgave. Det mange ikke vet er at feil valg kan introdusere en "single point of failure" i din ellers vellykket online business. I denne artikler, vil jeg diskutere noen av de viktigste faktorene du bør vurdere før du gjør det choice.SPACE OG BANDWIDTHThe vanligste ting folk ser etter i en hosting leverandør er mengden disk lagringsplass og "båndbredde" tilgjengelig for dem. Selv om disse er absolutt viktig, bør de ikke alene være de avgjørende faktorene.

Sannheten er at de fleste leverandører i dag bevilge mer diskplass og båndbredde enn folk flest trenger. Som jeg forklarte i en tidligere artikkel, 5-10 gigabyte (eller mer) lagringsplass er mye lagringsplass. De fleste vil aldri trenge dette mye. Hvis du allerede har ditt nettsted designet og klar til å gå på din egen datamaskin, er det bare å høyreklikke på mappen og velg Egenskaper for å finne ut hvor mye plass det krever. Selv om du bruker backend databaser (for eksempel MySQL, MS Access), de aller fleste områder ville aldri komme nær krever 5GB eller mer.

Så lenge vertsleverandører du vurderer å gi deg som 5GB eller mer, vil du være i orden i alle, men noen sjeldne tilfeller. Hvis du oppdager at du trenger mer på et senere tidspunkt, sørg for at leverandøren gir deg en enkel oppgradering til en hosting plan med en høyere allocation.The samme gjelder for båndbredde. Mange, om ikke de fleste, leverandører nå gi båndbredde allocatioins på 200 GB /mnd eller mer. Dette beløpet ville være mer enn tilstrekkelig for de fleste små bedrifter. La oss se på et eksempel.

Hvis hver besøkende til nettstedet ditt bruker i gjennomsnitt 1 MB båndbredde til å surfe gjennom sidene, ville en 200 GB /mnd båndbredde tildeling håndtere 200.000 besøkende /måned. Selv om hver besøkende bladde et gjennomsnitt på 10 MB på nettstedet (som er svært usannsynlig), kan du fortsatt håndtere 20.000 besøkende /måned. Selvfølgelig, hvis din bedrift virkelig eksploderer i en stor suksess, er din failsafe fallback posisjon velger en hosting leverandør som gir mulighet for en smertefri oppgradering path.SHARED VS.

DEDIKERT HOSTINGIn en delt fiendtlig miljø, er ditt nettsted plassert på en server som også gir vertskap for en rekke andre personer. Du har din egen plass, ditt eget domene og resten, men andre folk også bruker ressursene på denne serveren for sine områder. Det er ingen fare for sidene dine dukke opp på

Page   <<       [1] [2] [3] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,https://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.