*   >> Lese Utdanning Artikler >> science >> computers

Hardware Maladies- Cracked!

Hard Drive de to magiske ordene, har vært en del av våre liv etter en lang tid, er det den ukjente helten, som står bak og gjør mye arbeid. Ok nok av blomstrende språk, la oss få til å fungere. Her er noen ryddige tips og løsninger angående harddisker som jeg samlet opp gjennom årene som jeg tror vil være nyttig, takket være noen virkelig nyttige nettsteder. 1) Øke cache på hard DiskA hurtigbuffer er et midlertidig område som lagrer nås data, slik at du kan få tilgang til det raskt.

Her er hvordan du øke cache plass- Velg Kjør Skriv inn regedit Detect kommando HKEY_LOCAL_MACHINESYSTEMCurrentControlSetControlSession Manager Ledelse og deretter endre Large DWORD fra 0 til 1. 2) Lag mer ledig plass tilgjengelig fra eksisterende gratis plass.Det er mange ganger at du kan se at du har mye ledig plass, men ikke alt er tilgjengelig. Her er noen måter å få mer plass. Reduser antall små filer som du har, zipping det hvis du ikke kan disponere det er et godt alternativ. Bruk NTFS og ikke fett. Bruk NTFS-komprimering.

3) Hvis du ønsker å slette en fil som nekter å få slettet Det er tider når det er noen virkelig pesky filer som bare nekter å bli slettet, her er noen enkle måter å få dem av. Deaktivere indekseringstjenesten og deretter prøve og slette filen. Ta Notepad, bruker Open Option og deretter prøve og slette filen. Og slette den fra papirkurven. Få en pålitelig anti virus programvare som-BitDefender, Kaspersky 7, ESET NOD32, AVG Anti-Virus 8 Kjør systemet på sikkermodus, er teorien bak dette at de fleste virus er aktiv mens du kjører i normalmodus.

Kontroller at filen ikke er i bruk av en annen bruker på datamaskinen. 4) Sørg for at du ikke har filnavn som ikke er lengre enn 8 bokstaver, fordi dette fører til mer arbeid for datamaskinen. Dette er fire ting som jeg ønsket å fokusere i denne artikkelen, for mye av noe kan bli veldig kjedelig! Mer for later.Hard Drive de to magiske ordene, har vært en del av våre liv etter en lang tid, er det den ukjente helten, som står bak og gjør mye arbeid. Ok nok av blomstrende språk, la oss få til å fungere.

Her er noen ryddige tips og løsninger angående harddisker som jeg samlet opp gjennom årene som jeg tror vil være nyttig, takket være noen virkelig nyttige nettsteder. 1) Øke cache på hard DiskA hurtigbuffer er et midlertidig område som lagrer nås data, slik at du kan få tilgang til det raskt. Her er hvordan du øke cache plass- Velg Kjør Skriv inn regedit Detect kommando HKEY_LOCAL_MACHINESYSTEMCurrentControlSetControlS

Page   <<       [1] [2] [3] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,https://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.