*   >> Lese Utdanning Artikler >> sport >> martial arts

Credit Orgy Finale: Grim Reaper kommer Calling | Først Magnus

Credit Orgy Finale: Grim Reaper kommer Calling | Først MagnusTruth eller fiksjon? Var dette nok en utlåner som møtte opp til Credit Orgy invitere som gikk dårlig? Nylig postet artikler og blogginnlegg kommentarer om First Magnus Financial Corporation, formidle situasjonen for en annen utlåner gått badcloses sine dører, nesten alle sine 6.000 ansatte ut av en jobb, og First Magnus tjenestemenn sier en konkurs innlevering er possible.

What er mest interessant om dette utlåner er at selskapet bestemte seg for å peke fingre på alle partier unntatt themselvesand ødela livet til mange ved å gjøre det. Denne forfatteren har fått mange telefoner og e-poster fra tidligere First Magnus ansatte som detalj intern påta taktikk som ville gjøre håret på baksiden av halsen rise.There er også faktiske tilfeller av aggressiv fulltegning eksempel utsette en risiko for $ 640 517 til Federal Housing administrasjoner forsikringsfondet (Se: Generalinspektøren Arizona Kontrollrapport nr 2006-LA-1 018).

Andre søksmål og bøter involverer First Magnus kan sees på https://www.TalkingPanther.com website.First Magnus i en bestemt forekomst lånes nesten $ 1.8 millioner dollar til bare én person på mindre enn 30 dager, slik at han kunne kjøpe 6 eiendommer i Las Vegas. På informasjon og tro, sendes denne kjøperen en oppgitt inntekt lån, ment som i kreditt orgie dager 2003-2006, at hvis du hadde en puls, kan du få et lån.

Tenk å kunne få $ 1,8 millioner for å starte opp kapital for å starte en reell virksomhet som ville gjøre godt for økonomien, ansette folk og skape et produkt! Denne forfatteren har Maria Gudelis blitt navngitt i en ærekrenkende søksmål anlagt av First Magnus som forårsaket alvorlig skade på omdømme og virksomhet. Søksmålet er fylt med uttale ondskap og oser heksejakt over. Over hundre sider med påstander og tolkninger som vil krølle tærne.

En vil stille spørsmål, som vår advokat gjorde, hvordan har de kommet opp med en slik fiksjon? Selv en Hollywood manusforfatter ikke kunne ha gjort en bedre job.It er interessert i å merke seg at den uken vi sende inn en $ 50 millioner teller dress, som First Magnus vil mest sannsynlig fil bankruptcy.About den AuthorMaria Gudelis er en real estate investor og best -selling forfatter av "117 Insider Secrets av en eiendomsmegler Diva". https://www.FatCatRealEstate.com og https://www.TalkingPanther.

com

hennes nettsteder er

Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,https://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.