*   >> Lese Utdanning Artikler >> sport >> martial arts

Regnskap Og Accountancy

Oftentimes når jeg møter noen for andre eller tredje gang, sier de, Arent du i regnskap? Mens jeg er i regnskap, som er den metodikk og måling aspektet av mitt arbeid, er yrket som helhet bedre merket som accountancy.Accountancy yrket og regnskap det de metoder som regnskapsførere måle, spore og rapportere om finansiell informasjon, slik at beslutninger ressursallokering kan gjøres med, vel, den som beslutningstakere are.

For en liten bedriftseiere personlige økonomi, som et eksempel, kan jeg bli måle økonomien til noen få personer (familie), og rapportering nødvendig informasjon til småbedrifter eieren. I denne situasjonen er beslutningstakeren småbedrifter eieren og hans avgjørelser innebærer å avgjøre hvor mye penger han har til å sette mot familien necessities.Generally sett er det to hovedtyper av regnskap. Det er finansregnskap, og det er revisjon.

Finansregnskap vanligvis innebærer behandling av finansiell informasjon om forretningsdrift der informasjonen er registrert, organisert, oppsummert, tolket og til slutt communicated.Auditing, på den annen side, er det prosessen som en uavhengig revisor undersøker regnskap og finansregnskap, slik at han eller hun kan uttrykke en profesjonell mening om den finansielle poster og svare på spørsmål om projections.At hjertet av regnskap ligger behovet for å gjøre opp status for den daglige tilstand av ulike salgs- og utgifter.

I den moderne verden når mange kontrakter er delvis oppfylt ved forskjellige tider, er bokføring den eneste måten å vite hvor du og din virksomhet står i større ordningen ting.Hvis du drive din egen lille bedrift, kan du være i stand til å gjøre det bra med noen regnskapsprogrammer. Ta en titt rundt for noen flytdiagram maler. Disse kan gjøre månedlig finansiell registrering og rapportering, tør jeg si det, moro. Bare skriv inn i de ulike typer inntekter og utgifter, deretter hvert ledd oppdaterer de aktuelle feltene.

Før du vet ordet av det du har fått bevis på at alle regninger har blitt tildelt for og du har din bunnen linjen.Hvis du finner du kan administrere virksomheten din økonomi på egen hånd, da, for all del, hold deg til det systemet som du vet fungerer for deg . Hvis, derimot, begynner du å kjøre inn komplikasjoner som gjør det vanskelig for deg å se hvor avvik kommer fra, kan det være på tide å verve tjenestene av en profesjonell accountant.memory buss er også kalt en adresse buss eller front side bus og begge busser er høy hastighet digitale superhighways.

Tilgang metoder og h

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,https://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.