*   >> Lese Utdanning Artikler >> style >> clothing style

Velg øredobber som Match Vår Style

Øredobber, som tilbehør til øret når valgt riktig kan legge til skjønnhet utseende. En rekke unike figurer med forskjellige baser, også med lyse farger gjør det mer attraktivt å bære. For at vakrere utseende, i tillegg til og tilpasset til atmosfæren bør brukes øreringer er tilpasset formen av ansiktet. Yuk, se etter modeller med øredobber som smykker å matche.

Round Shaped Faces

Circular ansiktet og ser symmetrisk.

Slik at ansiktet ikke ser mer rund, unngå iført øredobber formet primært en modell sløyfe rynking

eller små stud øredobber runde runde er direkte knyttet til øreflippen. Velg lengden på øredobber formet som et rektangel, firkant, trekant eller oval form som strekker seg nedover. Dette kan gjøre ansiktet ser slankere ut.

firkantet Faces

Denne formen ansiktet ser ut som en hard eller stiv kjeve og panne synlige et bredt kinnene for å danne en boks. Så, unngå firkantede øredobber eller andre former som har mange vinkler.

Form av øredobber som er for lange er også unngås, slik at ansiktet ser ikke for lenge. Store runde øredobber, oval eller stack modell kan bidra til å myke opp vinkler på ansiktet ditt.

Heart Shaped Faces

Ansiktet blir mindre i bunnen av ansiktet og avsmalende mot haken . For denne ansiktsform, anbefales det ikke å bruke mindre øredobber formet som bunnen av omvendt trekant form, hjerte form, eller form av dråper vann opp ned. Vi anbefaler å bruke en rund-formet øredobber, firkantet, oval, trekantet taper på toppen, eller form av vanndråper.

Form av øredobber er laget lavere ansiktet og fylle og gjøre ansiktet balansert.

Ovalt ansikt Berbentu

Er ideelle ansiktsform, ansikt ikke for rund eller for stiv eller boxy. For å møte dette skjemaet, kan du bruke alle modeller ørering form, ansiktsform ideelt fordi det ikke vil bli påvirket av øredobber slitt modeller.

Når du skal bruke ører?

I tillegg til å vurdere form i ansiktet, bør i valg av øredobber som vil bli brukt justeres etter:

  • Atmosfære og hendelser som vil bli besøkt.

    For eksempel, når du går til kontoret, unngå iført øredobber som er for skinnende. Øredobber bør brukes når du går til en fest.

  • Juster fargen på klær og klær som helhet, slik at bruken av øredobber fortsatt ser feilaktige og ikke ødelegge helhetsinntrykket.

  • Unngå øredobber som er for lange.

    øredobber, selv om formen er liten, men når den brukes med en passende modell, vil gj

    Page   <<       [1] [2] >>
  • Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,https://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.