*   >> Lese Utdanning Artikler >> style >> clothing style

Badedrakt Styles flatterende for din kroppstype

Eple formede kropp rammer har et midtre område som er større enn hofter og /eller skuldre. Tankinis med en solid farge topp og en mønstret bunn vil gi deg en mer balanse utseende. Ett stykke badedrakter med magen kontroll eller andre designelement som ruching som skaper en illusjon av en midje linje vil være den mest flatterende. Pære formet kroppstyper har større hofter /rumpe og mindre skuldre og midje. Prøv dresser med en solid farget bunn og mønstret topp. En annen stil for å kamuflere en større nedre halvdel skulle rykke i dansefoten eller gutt kort stil dress.

Small Bust - For å forbedre en mindre byste prøve en grime bikini topp som har en søm eller band rett under bysten linjen og en lett polstret eller foret toppen. Trekant bikini topper med en tynn skum liner kan også være svært bust /cleavage styrke. Badetøy med tekstur (volanger, sy, etc.) kan også bidra til å legge volum til din bust linje hvis du føler selvbevisst. Fuller Bottom - gikk langs svømme drakter er tilbake i stil og kan finnes i mange ulike mønstre og stiler. Skjørtet smigrer en fyldigere bunnet kroppstype og vil gi deg en mer balanse utseende.

Du kan også være lurt å prøve på noen gutt korte stiler også. Begge disse alternativene tilby litt mer dekning på bunnen. Ensfarget på bunnen og mønster på toppen vil også bidra til å balansere denne type kropp. Slanke, atletisk organer har skuldre, midje og hofter som er lik i bredden. Ett stykke eller to-brikke passer med detaljering rundt midjen vil bidra til å skape en mer timeglassfasongen. Prøv en wrap stil topp eller et belte badedrakt bunnen for å skape mer midje definition.Hourglass tall har balanse skuldre og hofter med en mindre midje.

Hvis dette er deg, er du heldig fordi bare om noen klassisk stil badedrakt bør flatere din figure.Choosing en Swimsuit kommer med mange Vedtak: Pris, Stil & Body Issues Avgjørelser, avgjørelser?. Nå ser det er det en badedrakt for hver type kvinne eller en situasjon som det er mastektomi dresser, fødselspermisjon badedrakter, plus-size badetøy, passer for høye eller petite kvinner. Og så de reelle beslutningene starte. Ønsker jeg ett stykke, to stykke badedrakt, bikini, eller tankini.

Skal det være slankende, hjelp kamuflasje (du vet) med en bøyle, eller være en av dem det de kaller mirakel drakter. Bør jeg være dristig og gå med noe varmt, ren, sexy, eksotisk som i noe snau som en thong eller brasiliansk g-streng. Må jeg splurge og se etter et merkenavn designer som Tommy Hilfiger, Victoria Secre

Page   <<       [1] [2] [3] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,https://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.