*   >> Lese Utdanning Artikler >> style >> clothing style

Spesial sko for forskjellige størrelser Feet

Ser du en forskjell i størrelsen på føttene? Med andre ord, legger du merke til en forskjell i størrelsen på din venstre fot og høyre fot? Ifølge eksperter, har om lag seksti prosent av hele befolkningen en størrelse forskjell i deres føtter. Personer med en forskjell i størrelsen på føttene ofte opplever smerte når du står i en lang periode på føttene, så vel som å gå lange avstander. Å korrigere eller fjerne smerten må du først finne riktig skostørrelse for hver fot. Du kan finne den sanne størrelsen på føttene etter en ortopedisk lege eller hos din lokale skobutikk.

En annen måte å finne ut den egentlige skostørrelse er ved hjelp av en sko diagram. Enten du er størrelse 8 eller størrelse 10, bør du ha 3/8 tomme av skoen plass forbi tærne. Dette vil tillate bevegelse og noen vekst eller forlengelse av føttene. Den mest sett forskjellen er omtrent halvparten av en størrelse eller mindre. Dette kan være håndterlig ved ganske enkelt dimensjonering skoene dine ved hjelp av større foten. De fleste mennesker ser liten eller ingen forskjell i slitasje av skoen på foten mindre.

Et annet eksempel kan være hvis din venstre fot er en størrelse 9 og den høyre foten er en størrelse 8 - med innrømmelse av plass fra tå til skoen, bør du være i stand til å komfortabelt bære en 8 på begge føttene. Hvis forskjellen er større enn en full størrelse må du kjøpe mismatch størrelse sko. Dette kan gjøres i spesielle butikker eller på nettet. Legen din kan bedre vurdere tilstanden og gi råd til deg hva du skal gjøre. Uansett foten tilstanden er, om det er personskader relatert eller genetisk, er det flere ressurser tilgjengelig for å hjelpe deg.

Du trenger ikke lenger å betale for å kjøpe to par sko bare for å ha en sko fra hver til å passe dine føtter. Husk alltid sjekke med legen din først for å sikre at du velger riktig størrelse og stil for din tilstand. Dette vil hjelpe deg å spare både tid og penger.


Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,https://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.