*   >> Lese Utdanning Artikler >> style >> clothing style

Hvordan du ser flott In White

Det var en gang bare en skygge, men nå hvit har blitt en kraftig en for den fasjonable publikum fra Milano til New York. Faktisk er det som kommer ut som en farge som kan brukes i din topp til tå gir og det er en av de må-ha nyanser. Fortsatt gjenstår det faktum at hvis du virkelig ønsker hvitt til arbeid, må du ha mer enn bare et fancy design, da det krever også store stykker som tilbyr støtte og form til kroppen og er beroligende for øynene.


< p> Ifølge medarrangør av TLC og en stil ekspert nesten alle er klar over at det ikke ser bra å ha svart under hvitt, men ikke mange av dem er klar over at det ikke er bra å bruke hvitt under hvitt. Det er viktig å vite hva som ikke skal bære

Nevnt her er de tre beste trendene fra London, og hvordan du kan bruke dem.

Hvit flørtende og flyter fabrics- Som følt av de fleste av oss som strømmer og romantisk utseende forbedre femininitet i en kvinne.

En av de ettertraktede stiler som utstillingsvindu denne stilen er når du kler deg i en eyelet halter topp kompletteres av en hvit miniskjørt og funky tilbehør å tilby en monokromatisk og en dristig utseende. I tilfelle du planlegger å inkludere en nydelig løs-montert hvit topp i garderoben din, er det foreslått av London for å gå for god støtte under.

Ifølge London Bali Ingen Poke Wire Halter kommer med en total støtte i bygget bh inn i camisole som er sikker på å gi deg en utmerket form.


Dette er en sikker på å ha stil for kvinner som elsker å bære grimer og ha noe over en cup størrelse. Denne BH som er innebygd BH gir makeløse støtte med en bøyle, og det er mulig å bruke den under kjolen din eller på egen hånd

Walking drakt i hvitt -. Når du kler deg for arbeid, du kan pare en hvit blazer med et kne lengde walking shorts og en livlig skjorte inspirert av seiling, plattformer og sære tilbehør som et pannebånd eller en polka-dot skjerf.


Hvis du vil være sikker på at dine hvite bukser ser upåklagelig så må man sørge for at det er ingen truse linjer synlige. Barely There Flawless Fit utvalg har en rekke truser i hudfarger. Du må velge en lav cut stil av truse. Du kan prøve Barely There Flawless Fit thong truser som tilbyr en perfekt ingen truse linje utseende eller du kan prøve de subtile boy-shorts.

Anmeldelser

Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,https://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.