*   >> Lese Utdanning Artikler >> style >> clothing style

Australian Designer Shoes

Vi gjør det annerledes. Hvordan du forventer en ekte designer sko som skal opprettes for deg. På Vein, er hver ny design skisserte, først som et konseptuelt, og deretter jobbet og re-arbeidet inn endelige tegninger med grafitt på papir, med hodet Vein designer, Christopher McCallum. Deretter er en prototype sko omhyggelig utformet for hånd.

Det nye designet blir deretter satt i produksjon, brakt til liv for vår kresne klientell med de fineste lær, håndplukket for sin unikhet og kvalitet, fra anerkjente internasjonale og australske garverier.


Når du inspisere våre berømte vein sko, vil du raskt se de legemlig kvaliteter andre bare håpe på. Design og kvalitet inspirert av de store klær motehusene, med tidløs arkitektur og personligheter, fantastiske steder og spennende livsstil vi opplever rundt om i verden.

Som du kan sikkert fortelle, vi lever, fantasere, drømme og puste fottøy. Denne brennende lidenskap har gjort Vein den fremste australske mannlige designeren fottøy etiketten. I 2005 Vein var den eneste mannlige fottøy etiketten for å bli invitert til å stille ut i Mercedes Australian Fashion Week.

Trail flammende klesmerker som "nDu", "Leopold", "Tom, Dick & Harry", "Red Cordial" og Australian Fashion Design Awards Winner "Always Habit", velger å utfylle sine etiketter med Vein på rullebanen. I 2006 ved L'Oreal Melbourne Fashion Festival Vein var catwalken skoen av valget for Kenzo, Morrisey og Leopold.

Vein står for excellence. Du vil føle det, ser det, lever det også ... hver gang du slip på vein sko.

vein sko. Elsk mer. Stress mindre. Uttrykke din kreativitet. Og fremfor alt, misunner ingen.

Anmeldelser

Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,https://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.