*   >> Lese Utdanning Artikler >> style >> clothing style

Noen gang tanken på å bruke en Pink Laptop veske?

Vil du føle deg pen i rosa? Hvorfor tenke på klær alene, kanskje det er på tide å få en rosa lap bag! Sant nok, vil posen absolutt skiller seg ut påkalle oppmerksomhet for brukeren, men effekten kan være en feminin og spektakulær en. Borte er de dagene av sportslige konservative laptop vesker i duse og bleke farger. Flytt med tidevannet og investere i fargerike og funky farger som sjokkerende rosa for eksempel.

Når du bærer en rosa laptop bag blir det viktig å matche hele antrekket til denne fargen. Hvis ikke, da effekten ikke vil være i god smak.

Pink er rikelig brukes i casual antrekk. Jeans synes å være den perfekte klær til å gå med en rosa laptop.

Pink er en farge som betegner ungdom, romantikk og femininitet i sin endelige form. Bærer en rosa tote bag som fungerer som din veske på samme tid er en god idé. Du kan finne en med en rekke oppbevaringsrom for å få plass til alle dine personlige og viktige elementer.

Rosa laptop bags er tilgjengelig i ulike materialer. Suede, skinn og selv nylonposer er på moten i dag.

Hvis du sikter på langsiktig bruk, da er det best å få en i lær, fordi det skjer for å være den mest slitesterkt materiale. Siden du er klar til å skall ut et beløp hvorfor ikke gjøre det vare?

Selv om rosa slipper ut en casual look, kan du alltids slå den med ditt arbeid slitasje også. Hvis du bruker mye sort og grått er for å jobbe, ville en rosa bag ikke se ut av sted hvis du ikke har noe imot oppmerksomheten det krever selvfølgelig! Poenget er, det er den stilen som saker og måten du bære den av.


Hvis du synes behagelig å bære en rosa laptop bag, vil du bare tiltrekke misunnelig og imponert bemerkninger fra tilskuere mens et usikkert titt på din ansikt vil få inn noen mengde kritikk for å bruke en slik høy farge. Det er en annen måte å se på dette. Bære en slik pose tar en viss mengde av guts, og du kan tjene rykte for å være en sterk personlighet. Det gir ut en aura av en vellykket, moderne og stilfull kvinne som ikke kunne vare mindre for kritikk.

En annen faktor for ikke å bli glemt er selvsagt størrelsen på posen.

Mindre poser kan kjøpes for å passe i minis og notatbøker, mens 15 ", 17" og til og med 21 "kompatible Posene er også tilgjengelig. Bedre ikke gå inn for det ekstreme som en veldig liten en, eller en stor en, fordi den minste vil vise seg å være ubrukelig i tilfelle du bestemmer deg for å gå inn for en større laptop i fremtiden og en stor størrelse bag er vanskelig

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,https://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.