*   >> Lese Utdanning Artikler >> style >> clothing style

Hvordan Shine Shoes

Har du ikke hater det når du har en fin dress på, men skoene ser ut som de bare ble angrepet av negler? Du må bare ta vare på skoene dine mer for å få en fin glans og har du ser flott ut på at partiet /sammenkomst /møte. Denne artikkelen vil gi deg noen råd om hvordan å skinne skoene dine. Du vil se så mye bedre og føler seg mer trygg når du går ut. Les videre. Du bør rengjøre bort støv og smuss fra sko eller støvel. Bruk en skopusser børste eller bare en fuktig klut til å tørke skitt av. Nå må du ha en voks skokrem som matcher fargen på skoen.

Du kan kjøpe en boks med voks eller creme polish på nesten hvilken som helst butikk som fører skinn sko eller støvler. Påfør en god mengde skokrem på overflaten av skinn sko /støvel. Pensle polish i sirkulære bevegelser før du gir skoen et fint tynt lag med polish. Du bør vente noen minutter slik at polish tørker. Nå pusser sko eller støvel igjen med en skopuss børste. Etter det er gjort, buff skoen med en ren bomullsklut for å gi den glansen den fortjener. Du skal nå ha flotte blanke sko.

Likte du denne artikkelen? Du kan skrive artikler som dette og tjene penger på det.

Det er gratis å delta, og du kan tjene penger på nettet så snart du melder deg på. Klikk på linken til Registrer deg med Bukisa.com og begynner å gjøre noen gode penger på internett

Relatert innhold.

Hvordan velge en løpesko

Hvordan kjøpe Cool Klær


Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,https://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.