*   >> Lese Utdanning Artikler >> style >> clothing style

BH-størrelse og kalkulatorer - Tips og More

Du kan forstå hvordan man kan måle din BH-størrelse med en kalkulator, er dette en spesielt enkel oppgave udiskutabelt. Den 85b Kalkulatoren vil akseptere inches og centimeter. Dette er en svært innovativ tre-måling kalkulator. I det følgende linjer skal vi fortelle deg mer om det.

Du vil bare trenger å skrive inn målingene inn i feltet, og du er ferdig. Så du bare skal skrive inn dataene i tekstboksen på kalkulatoren og du er ferdig. Vi anbefaler deg å lese videre, slik at du kan finne ut hva du trenger å gjøre for å få de resultatene du er ute etter.

Cup, bandet og byste størrelser er faktorer du må vurdere når du måler en BH-størrelse.

Du trenger å bruke en BH-BH når du måler din BH. Vennligst ikke bruk en push-up eller polstret BH på noen måte. Rygg og skuldre må være rett også. Brystet skal ikke være ute og du må på toppen av det å være i en stående posisjon. Med hjelp av en venn vil du få bedre resultater. Dette er fordi han /hun vil hjelpe deg å holde armene nede mens du måler din BH.

Nå er det på tide å snakke om bandet, cup og byste størrelser.

Dette er den betydelige ting slik vi vil starte opp med en gang å snakke om dem. Din tiltaket tape må være rundt brystkassen. Det må være rette hele veien rundt. Nå trenger du bare å skrive inn tall i den første tekstboksen på kalkulatoren. Du kan bruke centimeter eller inches. Nå bust størrelse. Dette er måling av den bredeste delen av bysten din. Din tape må være rett hele tiden. Dette tallet må legges inn i andre tekstboksen i centimeter eller inches.

De siste trinnene er måling brystene dine. Deretter måle under armene, rundt brystkasse og over brystene.

Målebånd nivå må være rett også. Ow du må taste inn nummeret i tekstboksen nr.3. du må vite at dette tallet er valgfritt, men vi virkelig anbefale deg å skrive det inn i boksen fordi du vil få mer nøyaktige resultater. Å vite hvordan du skal måle din BH-størrelse med en kalkulator er ikke rocket science som du har sett her. Vi håper også at du likte denne artikler så mye som vi gjorde å skrive den.

Anmeldelser

Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,https://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.