*   >> Lese Utdanning Artikler >> style >> clothing style

Oppbevar Mannequins 2011

Antrekk på en utstillingsdukke ser frisk og kunder kan ha en visuell idé om hva de drakter vil se ut på. Hver forhandler bør virkelig konsentrere seg om de dukker i butikken deres og klærne de har på seg.

Foran vinduet skjermen er en av de mest avgjørende steder hvor du bør plassere utstillingsdukker, slik at de som passerer foran butikken din vil få et første inntrykk av hva slags butikk du har. Vinduet skjermen skal vise de beste elementene som selges gjennom butikken din.

Bruk alltid vindusutstillingen å fremme spennende og morsomme elementer mens konsentrere seg om sesongen. For eksempel på skole, sommer klær og badedrakter, faller vinteren og våren skjermer bør alle matche sesongen.

Temaet for skjermen er svært effektiv i å tegne en folkemengde til butikken din og sørge for at utstillingsdukker introdusere trender og siste mote i markedet. Bruk dukker sammen for å skape ensartethet og kreativitet; emner som er "oppsiktsvekkende".


Bruk av musikk, lyseffekter og fans er alle gode verktøy for å vurdere når du setter kvinnelige utstillingsdukker og mannlige utstillingsdukker på skjermen. Mannequin hangers hele butikken er gode på å skape en "ønsker å kjøpe" følelser.

"Visualisering" er svært viktig i detaljhandel og dukker som ser smart og spesiell vil fremkalle en følelse og motivasjon i den potensielle kunden å prøve klærne på og kjøpe dem. Hatter, parykker, perler og solbriller, og alle typer tilbehør vil gjøre dine utstillingsdukker ser ekte og unike.

Infant utstillingsdukker er stor når det viser barnas klær og sko.

Frittstående mannequin kleshengere, leg skjemaer, kjole skjemaer, sko former, tilbehør kabinetter og skap, undertøy og bukse skjemaer kan vise alle elementene som en enkelt enhet og gjøre dem skiller seg ut.

Mannequins vil oppmuntre kundene til å kjøpe mer enn de hadde opprinnelig planlagt, siden de kan se det ferdige produktet som om den ble båret av dem før de prøver det på.


Pass på at du er i stadig endring utstillingsdukke klær og plassering av dine dukker; ved å gjøre det du vil gi butikken et nytt utseende hver gang. Kjøperen vil også være i stand til å se hva de kan matche med klærne de allerede har når de vises elementer som går godt sammen og vises foran dem.


Elementer som smykker, vesker, klokker, solbriller , luer, skjerf og belter bør være nær hvert antrekk og selv plassert på utstillingsdukker for visning og allsidighet, og i sin tur kombinasjonen

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,https://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.