*   >> Lese Utdanning Artikler >> style >> clothing style

Shopping for Stor Deals

Hvert år folk bruker tusenvis av dollar på å handle det meste av det kommer til klær. Siden internett har gjort shopping mer praktisk for folk har det blitt enda enklere å bruke penger. Hvis du er en mor, en student eller bare noen som liker shopping eller trenger å handle for sin familie, men må holde et tett øye på budsjettet, finnes det måter å handle og lagre på samme tid. Jeg har jobbet i butikk i over tre år, har min erfaring kombinert med 30 pluss års kunnskap fra mødre og bestemødre gjorde meg en smart shopper.

Jeg forstår at folk flest ikke har en bunnløs brukskonto og alle jobber hardt for pengene sine, og det er derfor jeg ønsker å dele min hemmelige med alle. Det første du må vite er når du skal handle. De fleste vet å handle på helligdager som før og etter Thanksgiving, jul, Memorial Day, Labor Day, etc. Men ikke mange vet at det finnes avtaler skjer selv når det ikke er noen ferie. Hvis du noen gang har jobbet i butikk før du vet at lastebil (for nye merchandises) dager vanligvis kommer i løpet av midten av uken eller nær slutten av uken.

Lastebil dager for midten av uken vil være på onsdag eller torsdag, og mot helgen vil være fredag ​​eller lørdag. De fleste kjøpesentre prøve å legge ut nye merchandises før lørdag fordi det er deres travleste dagen, det er dagen da folk er ut av arbeid og barna har ikke skole så de er ute og handler. Hvorfor er dette viktig å vite? Det er viktig fordi når nye merchandises kommer det normalt betyr at gamle ting går på salg. Hver to til tre uker varehus får nye merchandises og de trenger å gjøre plass til nye ting, så de prøver å presse ut den gamle ting ved å sette den på salg.

Av tiden lørdag ruller rundt vil det ikke være så mange størrelser og farger å velge mellom så finne ut når lastebil dager for din favoritt varehus er og komme tilbake neste dag eller senere på dagen for å få første hakke. Hvis du går tilbake neste dag ikke være det for tidlig fordi de kanskje ikke har fått anledning til å sette alt ut i stedet gå av utpå formiddagen, ca 12 eller 13:00 En annen ting å se opp for er sesong ting fordi når varehus få klær for en ny sesong, vil de sannsynligvis få den første batch i store mengder, og de trenger å presse ut forrige sesongs ting.

Når jeg sier sesong jeg ikke bare bety mote klok, jeg snakker om klær som er årstid og vær hensiktsmessig. I løpet av denne prosessen vil du legge merke til at mark-downs er mer betydningsfull enn lastebil dager, vil det være alt fra 30-50 prosent av, og når

Page   <<       [1] [2] [3] [4] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,https://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.