*   >> Lese Utdanning Artikler >> style >> clothing style

TOMS Shoes review

Har du noen gang lagt merke til AT & T kommersielle med Blake Mycoskie sjef sko giver for TOMS Shoes. Blake reiste til Argentina i 2006 og ble venner med noen lokale kids og la merke til sår på det nakne føtter. Blake returnerte til Argentina et år senere med ti tusen par sko gjort mulig av TOMS Shoes kunder, og med hjelp fra familie, venner og ansatte distribueres til children.Ever siden Blake første tur selskapet har vært økende antall sko falt til barn i nød hvert år. TOMS Shoes er en sko selskap som er motto er én for én.

Den TOMS Shoe Selskapet lover for hvert par sko kjøpt et par vil bli gitt til et barn i nød. Sko produsert av TOMS Shoes er miljø og vegan vennlig. Skoene produseres av TOMS Shoes er så bra for miljøet at den eneste måten du kan være grønnere er for hånden lage din egen par shoes.TOMS sko vanligvis kommer i flat slip på stilen. TOMS Shoes er produsert av materialer som lerret, denim, og burlap. Den sannhet av farger og design er utmerket. TOMS Shoes har inngått samarbeid med den populære Element Skateboard Co å produsere et par TOMS Shoes utformet med Element logoer.

Andre unike TOMS Shoes har håndmalte sko av Tyler Ramsey. TOMS Shoes kan kjøpes i alle størrelser mann, kvinne og ungdom. Jeg har funnet den beste måten å bestille er fra tomsshoes.com men området har også kart over forhandlere i lokal areas.My kjæresten hadde nettopp fått sitt første par TOMS Shoes for noen dager siden, og jeg må innrømme jeg ble overrasket over det kvalitet. TOMS Shoes har en meget god leveringssystem skoene hun bestilt av bakken kom rett som planlagt. Med skoene hun bestilte hun fikk noen kule gratis elementer.

Sammen med skoene levert kom en gratis TOMS Shoes logo klistremerke, en TOMS Shoes klut sko bag med uavgjort strenger og et tilbud om å vinne en tur på neste TOMS sko dråpe. Hun sa: "for en flat sko TOMS Shoes er svært komfortable". Skoen har en spalte bue i innersåle som øker komforten. "TOMS Shoes er en meget lett sko som du knapt legger merke til dem når iført dem" kjæresten min hevder. Etter ankomsten av mine venninner paret jeg kan ikke vente for paret jeg bestilte. Jeg må innrømme det der så mange farger og design av TOMS Shoes det tok meg en stund å bestemme hvilket par jeg ville.

Jeg bestemte meg på et par av tan lerret stichout design og jeg kan ikke vente med å ware dem. Anmeldelser

Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,https://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.