*   >> Lese Utdanning Artikler >> style >> clothing style

Renessansen kostymer og Dresses

Over årene renessanse festivaler har vist seg å være stort publikum avtrekkere med et stort antall mennesker thronging disse festivalene i sine beste attires. Deltakerne elsker å flaunt sine renessansen kostymer under anledninger. En festlig stemning råder overalt og folk glemmer alle sine bekymringer og problemer med å bli med festivalene i et mest avslappet måte. De bærer sine beste renessanse clothing.People i alle aldre kommer i deres middelalderske kjoler sammen med sine venner og slektninger, og dele sin lykke.

Disse middelalderske kostymer også ta deltakerne tilbake til middelalderen epoker unna modernitet. De blander seg med hverandre med et åpent sinn. Under festivalen, folk har en tendens til å glemme sine fiendtligheter og en atmosfære av fred råder overalt. Gleden av folket kjenner ingen grenser under renessansen festivaler. Freedom Faire: Det er en av de viktigste festivalene feires i september måned. En Elizabethan Faire, og har renessanse guilds, kjøpmenn, sceneshow, ridderturneringer og den fantastiske atmosfæren i England under regelen av Queen Elizabeth.

Another nøkkelen festival i september er de Dysting mesterskapet. Både Renaissance Faire og ridderturneringer mesterskapet finner sted hvert år i september på Calaveras Fairgrounds i Angels Camp, er CA.The ISD Renaissance Festival enda en populær festival som faller i måneden September.During denne festivalen, folk vises i sin beste middelalder kostymer. I denne konkurransen mester blir dømt på grunnlag av hans /hennes ridder ideer, ærlighet, tapperhet, mot, vidd, ære og intellekt.

Wooden Pirate Sword og høy sjø Boots er den type middelalderske kostymer som mesteren må bære befitting hans stature.People elsker også å sport middelalderen Swords som Pirate Swords, Latex Swords, Medieval Swords, hjelmer osv Mann renessansen Boots, Kvinne Renaissance støvler, Hodeplagg, etc er også veldig populært i løpet av festival.North-West Arkansas Renaissance Festival feires i oktober måned med munterhet og pomp. Folk kommer og bli med på denne festivalen i sine beste renessanse kjoler. Hanford Renaissance of Kings er den eldste kontinuerlig drevne renessanse-festivalen i California.

Entre er gratis, så kom og bli med å feire kroningen og ekteskap av kong Henry VIII til sin dronning, Katherine av Aragon! Noen av de middelalderske kostymer som folk elsker å bære under disse festivalene inkluderer høy sjø Boots, Buccaneer skjorte og Medieval Mistress bodice etc. Wooden Pirate Sword og høy sjø Boots er ogs

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,https://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.