*   >> Lese Utdanning Artikler >> style >> clothing style

Louis Vuitton Epi Leather Bowling Montaigne-Fashion Feast

Theres bare noe om Louis Vuitton Epi Leather Bowling Montaigne veske som fanget og holdt min oppmerksomhet. Jada, det er det faktum at den klassiske stilen uttrykker de originale designprinsippene for LV design huset, men dette kjærlighetsforhold isnt handler om merkevaren. Ive alltid hatt en forkjærlighet for bowling-stil håndvesker. Den tidløse, boxy stil føles trygt, men stilig, og interiøret gir god plass til alle de dagligdagse behov for å komme deg fra morgenkaffe til en profesjonell lunsj til en livlig middagsselskap.

Du kan ikke få mye mer allsidig enn dette Louis Vuitton purseits casual nok til å pare med jeans eller khakis, men sofistikert nok til å bære med din favoritt svart kjole til at fundraiser hendelsen etter jobb. Pluss, jeg elsker sin sturdinessthis Louis Vuitton veske står fast på sine beskyttende metall føtter uansett hvor dets placed.As noen motebevisste kvinne vet, kan en Louis Vuitton veske forvandle en vanlig ensemble i en ekstraordinær en.

Uansett hva stilen, Ive alltid hatt en svakhet for rødt handbagsthe måten de legger en elegant fargeklatt til en ellers ubestemmelig antrekk, utfyller et bredt spekter av ensembler. En rød purseespecially når dens en Louis Vuitton pursedemands oppmerksomhet, merking sin karriere som en kvinne som isnt redd for å ta sjanser med henne mote valg.Tjenesten Louis Vuitton Epi Leather Bowling Montaigne er møysommelig laget av premium, finkornet lær dvs glatt å ta på , men holdbar nok til å ta daglig slitasje på strak arm.

Kroppen er vakkert teksturert, mens trimmer glatt skinn streik en subtil kontrast. Holdbar palladium hardware gir et snev av raffinement, blander pent med dagens populære platina og sterling smykker. Valsede håndtak, vedlegg for linking, og gravert nagler legge tenkt detaljering. Lagringsplass overflod, med en bakre lomme, innvendig mobiltelefon lomme, og et romslig hovedrom. En sikkerhetslås holder innholdet trygg fra ville være thieves.Like all ekte Louis Vuitton vesker, har Epi Leather Bowling Montaigne potensial til å være et budsjett-buster.

På Topp 1 håndvesker, gir vi deg utseendet uten å tømme bankkontoen din. Våre grundige replica Louis Vuitton vesker simulere alle detaljer i den opprinnelige, ned til den aller siste masken. Når du bærer våre premium Louis Vuitton kopi håndvesker, garanterer vi at ingen andre enn du vil være i stand til å oppdage forskjellen. Vi bruker de samme førsteklasses materialer og forsiktig håndverk ansatt av designerne på den anerkjente motehuset.

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,https://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.