*   >> Lese Utdanning Artikler >> style >> clothing style

Gucci Sukey Stor Tote-Easy, Breezy stil i en Gucci Handbag

If du er ute etter en enkel måte å bryte seg inn i en verden av Gucci håndvesker, ser ikke lenger enn Gucci Sukey Large Tote. Det kan ikke legemlig cutting-edge stil, men hva det gjør er å gi deg en allsidig, nøytral designer veske som vil utfylle nesten alt i skapet. Blending pent med alt fra jeans og en tee-skjorte til en skarp lin dress til en kremfarget kappe, vil denne 24-timers Gucci vesken tar deg fra kontoret til et middagsselskap til helgen i lett, breezy style.Every kvinne trenger en forfriskende alternativ til standard sorte vesken, og dvs hvor Sukey kommer i.

Kombinere myke beige og Taupes med kremet elfenben trim, og tilbyr take-hvor som helst veske en frisk stil som minner om våren og sommeren. Den verdensberømte Gucci monogram stoffet er sikker på å snu hoder, men også subtil nok til å bæres komfortabelt av de som er skeptiske til å gå over på den logo.In tillegg til sin estetiske appell, har denne Gucci bag mange går for det . Im alltid en stor fan av slouchy bagsand Jeg elsker hvordan Gucci Sukey Large Tote har akkurat den rette mengden gi. Dens stabil nok til å stå opp på et bord, men definitivt ikke stiv.

Jeg elsker kombinasjonen av robust canvas med myk, smidig skinn, noe som skaper et interessant samspill mellom dressy og casual. Størrelsen er ideell for dagens travle karrierekvinner og momsplenty med plass til sminke, lommebok, kamera, planner, og kanskje et par bleier, uten grenser på tungvint. Im veldig kresen om skulderstropper, og disse dobbelt lær håndtak er den perfekte lengden for å passe min preferanse. Lys gull hardware gir et snev av luksus og fungerer som et fint supplement til den brune og fløte tones.

Although ekte Gucci Sukey er relativt billig sammenlignet med andre designer håndvesker, fortsatt gjenspeiler det en designer pris, som trolig vil være over og utover mange shoppere budsjetter i disse tøffe økonomiske tider. På Topp 1 håndvesker, kan du eier en overbevisende kopi Gucci veske for en brøkdel av prisen for den opprinnelige. Hver minste detalj er omhyggelig replikert, ned til det plisserte detaljering, avtakbar sjarm, holdbar hardware, serienummer, og lommer med glidelås. Hver av våre Gucci kopi håndvesker er et resultat av nøye inspeksjon og replikering av originalen.

Vi bruker kun førsteklasses materialer for å skape våre skinn Gucci kopi vesker. Anmeldelser

Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,https://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.