*   >> Lese Utdanning Artikler >> style >> clothing style

Gucci Fall Winter 2010 2011 Fashion Show

The SIFLI Gucci var en av mine mest forventninger over landskapet av de nye høst /vinter kolleksjoner 2010 2011, så hadde jeg gleden av å være i stand til å se live på nettet. Stil og karisma av Frida Giannini i forgrunnen, på catwalken samling elegant, sofistikert, og dagens forskning, en luksuriøs samling. Gucci poser har gjort sin del av Leon, hvis vi oppsummere vi har sett clutch flat, stiv veske, vesker struts lærreimer og selv interessant, alt i nøytrale toner. Den nye parade av Gucci var en som mest vekket min nysgjerrighet, som en del av Milan Fashion Week.

For ordens venter også paraden Blumarine og Versace fashion show, som vil bli diskutert snart. Jeg sa sist lørdag den 27 februar i ettermiddag, logget jeg på streaming parade av Gucci. På den offisielle nettsiden og gruppe på Facebook ble nok annonsert denne nyheten, dette eksklusive reservert for fans av merkevaren: å bistå i direttta, komfortabelt hjemme, i paraden. En plass på første rad sikret. Tid gitt, jeg innstilt til kanalen, som også hadde organisert en 'lytting' Knyttet til facebbok, der kan du kommentere de ulike stadier av hendelsen levende.

Forskjellige kameraer overvåke inngangen, rommet som sakte fylt opp, backstage med modeller, frisører og sminkører, som arbeider med sminke og acconciaure. Paraden må vente litt respekt til veikartet, mens vi var alle fortsatt i opprør så modellene med curlers på hodet, penselstrøk og en hårføner. Rommet var mørkt, folk fant sted, venter litt mer og deretter showet begynte. Selv under live av gangveien det var mer enn ett kamera punkt, kunne se fra forskjellige vinkler, og det var også bare en bak kulissene, og som var Frida som hadde kontroll hennes jenter før du går på scenen.

Oppmerksomheten rettet mot de tidlige lederne som kom ut på catwalken, så hvit og is, og her kan du være den første børs, ikke trenger å vente så lenge: det er en flat hvit clutch med klaff lukking og golden logo på synet, meget enkel, men effektiv. Mellom strøkene, pels vei til de andre poser, veske eller mellomstore litt større. Blant alle strengt håndvesker, en funksjon av viser, utført godt Gucci håndvesker som kreves ved skulder samme modell, skulder viktig eller lese for kvelden.

Den første er med metall håndtak skulder poser, som kombinerer en komplett damp brun pels, den andre stroppen, jo mer robust brukeren i stedet Natasha Poly, kjent ansikt av merkevaren og stjernen i flere annonsekampanjer, som våren-sommeren 2010. Gucci bag er i en fin sand farge, kombiner

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,https://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.