*   >> Lese Utdanning Artikler >> style >> clothing style

Bestemme nøyaktig hva slags Bow Tie å bære for et intervju at Matters

Bow bånd kan være litt gammeldags, men sannheten er at de fortsatt gjøre et inntrykk på flere måter enn én. De ser bedre ut enn vanlig slips, foreslår de en gammel skole, nese til slipestein arbeidsmoral, og de hjelper rekrutterere plukke deg ut i mengden. Hvis du vet hva slags bow tie å bære for et intervju, da, i det minste, vil en rekrutterer som er usikre å kunne si "Hva om fyr som kom inn med at snazzy bow tie?" De foreslår profesjonalitet, stil og individualitet.

Men, du trenger å vite hvilken type å ha på og hvordan du kan bruke den, eller du kan bare ende opp med å se ut av sted i et profesjonelt miljø ... Red TiesThe rødt slips er den mest ikoniske av alle bow bånd. Når vi tenker på en sløyfe, bildet av et rødt slips kommer til hjernen. En sløyfe er en fin måte å forlate et inntrykk på rekruttereren. MEN! Du må være veldig forsiktig når du plukker en ut. Du trenger noe som legger fram et bilde av profesjonalitet og verdighet, ikke noen sprø professor over store nyhet slips med gul polka dots.

We anbefale en mørkere rød, eller i det minste en slags "romtemperatur" rødt. En pastell kan være greit, men vi anbefaler å holde seg til de mer dempede, mindre dramatiske nyanser. Hva er mer viktig, er imidlertid hvordan du bærer det, dress, skjorte, håret, skoene. Tommelfingerregelen er å holde det hele mellow. Drakten kan være mørkere enn slips, men ikke mye lettere, og svart kanskje kampen litt. Prøv en tan eller grå dress og se hvordan det ser ut, kan du bruke din egen judgment.For skjorta, bare sette på din favoritt lys farget skjorte. Slitasje brune sko, og gre håret pent.

Igjen, bruk din egen dømmekraft, selv om du finner ut at du er uenig med oss. Det handler om hvordan du ser ut og det er egentlig ingen formel for det, så det er ganske subjective.Bottom linje: Vær forsiktig med rødt. Det kan være det beste alternativet hvis du vet hvordan å trekke den av, men dette er første gang med en sløyfe, kan det være lurt å gå med en mer myk tilnærming ... Svart, grå og hvit TiesWith disse fargene, har du mye mer frihet i resten av ensemblet. Tommelfingerregelen her er: Jo mørkere slips, jo mer området du har for skyggen av dress, sko og skjorte.

Med en lys grå slips, du bør ha på seg en lettere skjorte og en matchende farge. Men med en svart tversoversløyfe, kan du bruke grå, brune eller sorte suits.As med den røde, bare gre håret pent. Lengre hår har en tendens til å kollidere med noen sløyfe, det er litt for mye av en blanding av gamle og nye stiler. Men i

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,https://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.