*   >> Lese Utdanning Artikler >> style >> clothing style

A Long Legacy Of Fashion: The History Of Hermes

The Hermes (uttales luft mess) navn har en lang historie av fortreffelighet og verdensomspennende suksess. Godt kjent for sine designer håndvesker, Hermes kom inn i moteverdenen som en salmaker i 1837. Opprinnelig kjøre en sele workshop på Grands Boulevards i Paris, skapt Thiery Hermes en arv som vil strekke seg mange generasjoner og nesten to århundrer. Veldig kort tid etter oppstarten ble Hermes huset allerede et navn for seg selv. I 1855, Hermes tjent utmerkelsene på Paris Exposition for første i klassen, og senere vant First Class Medal of 1867 Exposition Universelle.

Så fint var Hermes seletøy og dressinger, som kroninger ble ofte satt av til gjennomføring av disse accoutrements.Around 1880, tok Charles-Emile Hermes over virksomheten og flyttet butikken til et sted i nærheten av Palais de IElysee på 24 Rue Faubourg Saint- Honore. Det var på denne tiden at Hermes lansert virksomheten inn detaljomsetningen, og bringe opp sine egne sønner i bransjen, ble Hermes selskapet formidlere til de mest elite kunder i Europa, Nord-Afrika, Russland, Asia og Amerika.

Den første nikk til Hermes veske kom i form av en haut en courroies bag, som tillot ryttere å bære sine saler med them.By 1914, Charles Emile hadde pensjonert, overlate styringen av selskapet til sine sønner, som omdøpt den Hermes Freres. De næringsdrivende 80 håndverkere i løpet av denne tiden, og også fått eksklusive rettigheter til å bruke glidelås i sine skinnvarer og klær. Gjennom 20-tallet, forble Emile-Maurice som eneste leder av virksomheten. Han hadde et øye mot den stadig skiftende framtid, og lagt et tilbehør linje på dette tidspunktet.

Mens pleie sine egne sønner inn i familiebedriften, lagt Hermes en linje av lær, den første er en glidelås lær golf jakke som er designet for prinsen av Wales. Hermes veske ble innført i 1922 på oppfordring fra en krevende kone. Emile-Maurices kone klaget over ikke å ha en passende en, så hennes mann laget en for henne. Hermes forhånds hans womens couture linje i Paris i 1929, etter utgivelsen av Hermes purse.During 1930, produsert Hermes noen av hans mest kjente varer. Skinnet Sac en depeches (senere omdøpt til Kelly bag) ble innført i 1935, og i 1937 Hermes carré (skjerf) debuterte.

30-tallet også feiret Hermes 100-årsjubileum, og var vitne til inngangen i det amerikanske markedet ved hjelp av Neiman Marcus varehus i New York. Etter hans død i 1951, ble Emile-Maurice Hermes fulgt av Robert Dumas-Hermes, sin slektning av ekteskap. Dumas-Hermes introduserte v

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,https://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.