*   >> Lese Utdanning Artikler >> style >> clothing style

Se Outstanding Med Mens Zoot Suits

For extroverts en motebevisste, som kalas i vane å besøke diskoteker, puber, klubber og ledd, er det 100% perfekt antrekk Zoot Suit. Gjør det til en vane å være up-to-date, snarere up-to-minutters med de mest moderne og elegante ser zoot dresser. De fleste afro-amerikanske menn foretrekker denne typen kuleste Zoot, til dato. De er de cynosures uansett hvor de besøker på grunn av disse ekstraordinære valg. Disse hot-nyeste trendene gjør rundene i mote sirkler i dag er Zoot Suit. Smartness er andre ord for zoot dresser.

Din garderobe vil ikke gjøre en fornuftig uten prangende og fasjonable zoot dresser. På å fullføre de ekstra tilbehør, når ditt rykte som en filmdebut mann en full sirkel. For teeny-boppy gutter, som liker fot-tapping musikk, er Zoot Suit en perfekt match. Motekonsepter popularisert av Kanye West, Outkast snakker mye om ultra-moderne kjole uttalelser. Zoot dresser markedsføres i prangende farger som rød, eplegrønn, beige, mørk brun og andre. Noen unge menn ønsker å ha lyse farger. Være fantasi om kleskode. For oppad mobil eller vintage-bevisste både kan få sine favoritter.

Middelaldrende herrene vil foretrekke å bruke farger som svart, marineblå ikke prangende, ikke trendy, ikke glorete. De er moderne og samtidig formell også. Zoot dress dukket opp som en populær kjole i midten av 1930-tallet og 1940-tallet. Fra sin svært advent inn i verden av mote, ble det vurdert som den mest populære antrekket blant lavere klasse av amerikanere de Chicanos ble afrikanere osv Zoot dresser identifisert med ungdommers ungdommer viet til foten gjengjazzmusikk og gyrating swing kultur. Zoot dress er en antrekk ment for folk med tettvokst bygge.

Dette kan skryte av en lang jakke med store skulderputer kalt som carlango. Overskuddet mengde stoff gir den et utseende ostentasjon og prangende. Det passer til formelle anledninger. Zoot suit er ofte forbundet med en lang vakt over bukser, spisse sko og en stor fjær følte hat.The Zoot Suit først oppsto i afroamerikansk jazz kultur i Harlem, New York. Det ble vedtatt av minoritetsmiljøene. Begrepet Zoot var stammer fra en meksikansk-amerikansk slang. De består av knelange skjørt i stedet for bukser. Zoot dresser ble forbudt i 1942. I 1943, opptøyene brøt ut i ulike områder.

Soldatene og sjøfolkene begynte å slå folk kledd i Zoot Suit i East Los Angeles. De startet også ripping av drakten og brente dem av. De zoot frierne lidd vold uutholdelig grad. Hundrevis av dem ble arrestert og løslatt uten fine. Dermed Zoot Suit

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,https://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.