*   >> Lese Utdanning Artikler >> style >> clothing style

Slik kreativt Wear The Right Suit

Det er to typer personer. En gruppe personer har ingen anelse om drakter, og de vil være interessert i å vite de elementære detaljer om dresser. Den andre gruppen vet alt og alt om dresser og fortsatt er interessert i å anskaffe ekstra informasjon fra dress-eksperter. Det er tre enkle tips om hvordan du kan bære en dress. Den første er at drakten skal være skreddersydd en og ikke et ferdighus en fra sokkelen av en tekstilutstillingslokale. Det neste er at beltet og skoene bør matche fargen på drakten og den siste handler om å velge de mest moderne og egnede tie.

People bære en dress, ikke bare for pryder funksjon; men, også, for å vises på en profesjonell og elegant stil som en filmdebut mann. For at dette skal skje, må han se at hans drakt er en skreddersydd én samsvar med absolutte spesifikasjoner. For ham er en pre-sydd drakten en anakronisme å bli ignorert og unngått. En dress bør passe den fysiske rammen av mannen som dons det perfekt og nøyaktig. Dresser skal ikke vises saggy eller baggy. Men, de bør ikke være tettsittende også, siden de ser vanskelig og klønete.

Og på toppen av det hele, vil brukeren føle det kjedsommelig og ubehagelig, ser ut som en firkantet pinne i en runde hull, forårsaker hån og forakt. Så, er en skreddersydd dress det ultimate valget av en kjenner av dresser, forut skredderen er en feilfri ekspert i handelen, allment akseptert og respektert for sin utførelse og som er i stand til å vise sin mildnet erfaring og erfarne expertise.The neste punkt til notatet handler om å velge beltet og skoene som er en uavhendelig supplement til den store drakten.

Når brukeren betaler mye oppmerksomhet for å se at drakten er en skreddersydd en, må han vise lik konsentrasjon for å plukke opp de mest egnede belte og sko. Begge må matche drakten perfekt slik som for å understreke ensartethet uten å forårsake noen rystende følsomhet. Begge har til kompliment hverandre som er mulig bare ved å koordinere dem begge. Svarte dresser vil matche bare sorte sko. Sist, men ikke minst, er slipset en viktig komponent. Tie er en betydelig del av ens garderobe som tiltrekker seg oppmerksomheten til alle. Tie er et stykke av ens antrekk som går inn i hodet av alle.

Bånd bør matche skjorter. Sko også spille en viktig rolle i å perfeksjonere utseendet til en mann. Hele ensemblet er en passende hyllest til den potensielle brudgommen på dagen for wedding.If du følger disse tre reglene, vil du sikkert bli en cynosure i store samlinger av velkledde herrer. Til syvende

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,https://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.