*   >> Lese Utdanning Artikler >> style >> clothing style

En glødende og Brilliant veske: Gucci Icon Bit Tote

Gucci vesker vår /sommer 2010-kolleksjonen er faktisk en sikle-verdig presentasjon. Frida Giannini har gjort god jobb i sin siste kreasjon. Hun avdekket flere design som er så fantastisk og oppsiktsvekkende, og er de varme emner av mange motebloggsider. Posene enkle, men glamorøse stiler har allerede blitt gjenerobre Guccis gang stellar berømmelse. Angivelig, ble temaet for feminine lokke presenteres i klær trender og hint i fottøy og veske collection.The klørne har en diskret utseende med ryddige og rene linjer, og de er gitt i luksuriøse krokodillen huden.

For en mørk blå flying jakke, gå med en marineblå matt croc clutch. Eller du kan velge fra andre fargealternativer som sølvgrå, skinnende oransje eller shinny kongeblå. Jo mindre boxy bag har en bambus håndtak, dusk detalj og ikoniske hesten litt. Interessant, det har en kjede skulderrem samt en standard lærreim. Den slouchy tote har vevd lær håndtak er tilgjengelig i rikt candy-farget krokodillen hud og smidig svart semsket skinn. Det har også en avtakbar lærreim. Rampelyset av samlingen er en stor tote i hvitt guccisima preget skinn med doble pisk lærreimer og sele detalj på forsiden.

Denne gangen vil vi ta en nærmere titt på en annen fantastisk design av Gucci poser med 2009. Gucci Icon Bit tote er litt drama, stilren, men likevel nok av glam. Den har en Duffel lignende form med en runde glidelås, og plissering detalj legger femininitet og delikatesse. Den ruthenium hardware og hesten litt lås og D ring detalj gi moderne touch. Det gir romslig interiør med inne i zip, mobiltelefon og PDA lommer. Med en avtakbar skulderstropp, det fungerer funksjonelt til dine preferanser.

Denne vesken kommer i en rekke lekre materialer, inkludert krokodillen, python, Suede, ponni hår og iriserende patent lær, og i en fargerik spektrum fra svart til blå, sølv, lilla og hvitt. Tilbyr en moderne og elegant stil, er det en perfekt element for å gi deg en umiddelbar dag til natt glamour, og fungerer godt med enten tilfeldig eller elegant antrekk. Gucci Icon Bit vesken er super luksuriøse i mørk blå krokodilleskinn med ruthenium hardware. De shinny croc mønstrene er så tiltalende som vil være rampelyset uansett hvor du går, dessuten garanterer raffinert kvalitets en levetid use.

Icon Bit tote er en kul Gucci bag som alle oss mote damer lengter etter. Kjøp gjennom stylishpick og Eurohandbag. Det er definitivt et elegant valg for ethvert moderne garderobe. Anmeldelser

Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,https://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.