*   >> Lese Utdanning Artikler >> style >> clothing style

Hvordan å plukke Neckties

Neckties har blitt en garderobe stift for enhver mann som er nødvendig for å kle profesjonelt. Og på grunn av sin integrerte status for alle antrekk, er det viktig at du velger et slips som passer best til din dressjakke eller sport pels. Hvis du tar disse plaggene med deg når du handler, vil du ikke å gå frem og tilbake til butikken, kjøpe og retur bånd til du finner den perfekte match. I tillegg til farge og stil på slipset, bør du også ta nøye hensyn til hvorvidt det fester i en knute. Når du har satt slips på og knyttede det på riktig måte, bør det bare børste toppen av buksa.

Kontroller også at den passer godt inn i kragen og spres ikke det irregularly.While kjole krav har sikkert blitt mer casual i disse dager, er det fortsatt mye å si for seg en hyggelig slips. Dette er en måte for menn å etablere sin individualitet, men det må sies at det å velge riktig slips er overveldende på grunn av selve mengden av bånd som er tilgjengelige. Her er noen tips for å gjøre det enklere for you.The fleste slips måle fra 55 til 57 inches i lengde, og vil være ca 4 inches bred.

Perfekt lengde for deg, avhenger av din egen størrelse, og i bunnen av tie bør bare om når ditt beltespenne. Slips er tilgjengelige i en rekke materialer; silke, bomull, ull og er de mest vanlige. Selvfølgelig, hvis du har råd silkeslips, de er alltid den beste, som drapere godt og rynke minst. Men i virkeligheten, bør helst tie du velger være tilstrekkelig. Bare velg en du virkelig liker og vil føle deg komfortabel in.Though det enorme utvalget av slips mønstre kan virke skremmende i starten (striper, pledd, persille, osv,) ikke vær redd. Bare la din dress, skjorte og slips koordinere.

Trikset er å gå for motsatt: stripete skjorte for vanlig slips og vice versa. Ikke glem å tid antrekket ditt med sesongen (vanligvis mørkere fra sommer til vinter.) Dette er blant de viktigste tingene for deg å huske. Cartoon og nyheten båndene er upassende for alvorlige anledninger, for eksempel, et forretningsmøte. Sørg for å sjekke slimhinnen i slips, i tillegg til stoff etiketten. Når slengt i hånden, bør en god tie ikke vri som det er suspendert. Også være sikker på at det ikke er noen snags, frynser eller løs ends.

Additionally, bør du ta hensyn til formen på ansiktet ditt og fargen på huden din. Samlet sett er det ikke noe slikt som en perfekt rett eller galt om valget. Det du kan gjøre er å finne en balanse ved å holde i tankene disse faktorene med din egen individuelle kjennetegn. Alltid være deg selv

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,https://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.