*   >> Lese Utdanning Artikler >> style >> clothing style

Chloe Elsie Lurex skulderveske Spells Exotic Chic

Chloe kreativ direktør Hannah MacGibbon som nylig fikk om bord har gitt ut sin kolleksjon for høsten vinteren 2009. Hun hadde ikke med oss ​​bohemian chic som er konstant stil av den tidligere kreativ direktør Phoebe Philo, i stedet, så vi mye puffy bluser og polka Dotty skjørt i den nye linjen. Kjeden håndtere veske og stilig Lacy kjole er signaturen utseendet Chole stil denne høsten, som er høyt verdsatt av mote innsidere. Varme farger, myke toner er hovedsakelig på kjoler, og dristig form, store store poser er trenden i denne season.

The størrelsen på posene er svært attraktiv, og du kan finne store poser og svært små vesker med den størrelsen som kan være helt holdt i en ladys håndflaten. Utrolig nok er det XXL størrelse bag slank og stilig også. Den har en enkel rektangulær form og fasade er dekorert med store frontklaff lommer. Bortsett fra kalveskinn, de store poser er også tilgjengelig i strutseskinn. Små clutcher er fremhevet med gull tone metall: skinnende gullkjeder, gull rør og glans klapper. Redesignede versjoner av klassiske Chloe poser ble også avduket i denne nye samlingen.

For eksempel er Paraty veske i ekte python hud av grå farge. Chloe Elsie Lurex skulderveske er laget av preget krokodille skinn i en smart boks form. Lyset gull vridd metall kjede håndtaket er super stilig og praktisk, pluss store foran klaff gir en anstendig utseende. Fremhevet med en elskelig shinny kløver-formet sving lås nedleggelse, denne vesken ser kult og chic. Åpning nedleggelsen ville vise tan semsket skinn, med innvendige lommer offing ekstra rom. Den kommer i sort og drue farger og begge er i croc trykt skinn med ultra-skinnende overflate.

Nåde fargen vil holde deg trendy hele tiden, så koble den med fine jean skudd og en sveisen toppen. Mens den sorte man ser clas og er mer allsidig å gå med nesten alle antrekk, særlig hensiktsmessig å matche en elegant kjole for formelle anledninger. En annen veske som kan matche skjønnheten i Chloe Elsie Lurex er Chloe Sally kalveskinn skulderveske. Laget fra utsøkt strukturert kalveskinn, er denne søte vesken skissert med gull hardware og har en overflap på dobbel-klaff foran med gull metall nedleggelse.

Vridd gull håndtaket er interessant med en topp skinn stropp som er komfortabel og tett sittende skulderen din. Med denne nydelige Chloe veske, er du garantert å få en fabelaktig og sofistikert stil hele dagen lang. Hvis du er ute etter en liten og smart veske, ville Chloe Elsie Lurex skulderveske være et perfekt valg i å

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,https://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.