*   >> Lese Utdanning Artikler >> style >> clothing style

Hvordan velge en Mans Wedding Suit

? Før du velger et bryllup dress huske bryllupsdato. Hvis youre bryllupet finner sted i vinter, velg et bryllup dress stoff som er litt tyngre som tweed, ull eller kasjmir. Hvis youre bryllupet finner sted i sommer, da bomull eller lin stoff ville være det beste valget. Hvis du planlegger en forseggjort formell vielsen så kan du kjøpe tilpassede dresser. Mens du velger en skreddersydd dress velge et stoff og skredderen en måned i forveien før bryllupet, slik at du kan få godt utstyrt antrekk og nok tid for endringer.

Hvis du har avgjort for en uformell seremoni så kan du gå inn for uformelle dresser. Hvis du er veldig forvirret i å velge et bryllup dress, kan du ta hjelp av din forlovede. Mens du velger en skjorte for bryllupet dress, ville foretrukket skyggen være elfenben som det ser bedre enn hverdags hvit kontor skjorte. Mens du velger et bryllup dress, ikke gå inn for for stram dress fordi du må bruke lang tid i samme antrekk. Sjekk ut riktig lengde på bukser og jakke ermene. Velg et bryllup drakt som ser ut til å være stilig, men komfortabel. Mens du velger et bryllup dress, husker visse ting.

Menn som er høyere med kroppsvekt på slankere side, ville en enkelt breasted 03:57 knappen ser kjekk. Langbente menn kan gå inn for Tails. Cutaways og lave vester synes å være egnet for alle typer kroppen rammer. Noen av de vanligste feilene som menn gjør, mens du velger et bryllup dress er som følger: De er avhengige av butikker som ikke tar riktige målinger. Ingen gjette arbeid er tillatt. Mens drakt handler om riktige kutt og beslag. En annen feil som folk gjør er at de ikke har tenkt fremover. Menn må forstå begrepet prøve beslag. Tror ikke at dressen ville være perfekt sydd.

Hold rom for utprøving fittings.If du planlegger å kjøpe et bryllup dress, finne ut visse detaljer. Gjør noen vindu shopping. Dette er den beste måten å se hva som er der ute på markedet, og du kommer over en hel rekke bryllup dresser. Du kan velge en stil som du liker. Mens du gjør vindu shopping titt på prislapper av hvert bryllup dress, slik at du kan få en idé om kostnadene. Du kan få en god ide om hvor mye du bør forvente å betale, og kan bedømme om bryllupet drakter er overpriset. Den neste tingen du bør se er materialet og kvalitet.

Ditt bryllup dress bør være noe som du kan bære selv etter bryllupet er over, så velger du en høy kvalitet materiale. Hvis du planlegger å bruke ditt bryllup dress kun for den dagen, så gå inn for en lavere kvalitet materiale. Deretter velger du far

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,https://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.