*   >> Lese Utdanning Artikler >> style >> clothing style

Stil og Trender For Men

Looking god betyr mer enn å ha en fantastisk passer kroppen. Det betyr også besitter en stil som er helt din egen. Mens mote kan være grenseløs ved å påføre en permanent og klassiske stilarter. Flere menn i dag innså at ser bra er en stor ressurs i alle aspekter av livet: f.eks for business, personlig, eller sosiale. Du kan sjelden se noen menn som brukte klær en ikke designerens. De fleste menn foretrukket en branded one.Cuff, krage, knapper, placket-vente, knepping? En verden av menns kjole skjorter kan være grov til sin tiltenkte publikum.

Få menn har tid eller ønske om å forstå det komplekse, det grunnleggende, og den nyeste trenden for herreklær. Faktisk, menn er blant de sjeldne individer som trygt kjøpe klær uten å trå inn i et prøverom. Et medium er en medium, eller en stor er en stor, ikke sant? For å unngå å se håpløst utdatert, kan det være lurt å friske opp ins og outs av dagens herreklær stiler. Hvis utseendet er perfekt på rullebanen, betyr det ikke at det er perfekt for deg som en komplett kopi. Mens du bør bruke designer beste trender å veilede ditt utseende og gi det litt stil, mix-og-match dine basics.

Use dine favoritter fra sesonger før for en rimeligere stil som er helt on-trend. Mange menn ønsker mote frihet, men hva de vil ha er et stort skritt fra hva de bærer daglig i dag. Det er best å starte sakte og bygge opp til total mote freedom.Sizing har vært nokså standard gjennom årene, men tror ikke at bare fordi du har en slank ramme størrelse small passer deg ordentlig. Polo Ralph Lauren skjorter har to hoved målinger: halsen bredde armlengde. Halsen er vanligvis den første målingen på skjorten etiketten, mens ermet ligger below.

Unlike kvinners klær, er bredden på skuldrene og midjen ikke tatt hensyn til. Flere merknader på skjorten tag, som for eksempel "utstyrt" eller "full-cut" identifisere hvordan baggy eller slank plagget er skreddersydd. Disse notasjoner vil variere fra designer, så det er en god idé å prøve på et par forskjellige stiler hvis du er bestemt om hvordan en skjorte henger på body.Your klær kan ha mer definert stil uten nødvendigvis å ha en logo på dem, og når brikkene er subtilt stilig, kan du bruke dem oftere. Dette er viktig for de av oss som har en tendens til å henge på vår favoritt par jeans.

En god samling av grunnleggende vil hjelpe deg å markere stor mote finner, og kan gi trendy stykker mer polert stil.Hvis du elsker mote, det betyr ikke at du trenger å lag på tilbehør. Velg en enkel par nyanser, en mann bag

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,https://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.