*   >> Lese Utdanning Artikler >> style >> clothing style

BASIC grunner på hvorfor EIER et par røde høye hæler SHOES

Before skrive denne artikkelen om røde høye hæler, spurte jeg fem jenter på kontoret mitt for å svare på dette enkle spørsmålet: "Hva er din konnotasjon om røde sko"? Fire av fem personer svarte SEXY, forlate en kvinne å svare ELEGANCE som det første ordet som kommer inn i hennes sinn når du tenker på røde sko. Et annet sett av individer ble spurt: "Hva er det første ordet som kommer opp i hodet ditt når du ser rødt høye hæler?" Alle fem mennene svarte med ordet SEXY. Og disse resultatene ga meg en solid idé om rød høy heels.

Red har forskjellige betydninger hvis tatt fra ulike perspektiver. Ser på rødt fra samfunnets inntrykk, fremhever fargen rød makt og integriteten til en person. Det pålegger kraft og styrke over ting. Fra tegn og symboler, kan vi se rødt lys betegner STOP, rød X symboliserer IKKE eller fare effekten av noe blir advart for.However, noen tegn bruke rød farge for å betegne trussel eller fare. Red vurderes derfor som den perfekte fargen haster, autoritet og makt. En slik egenskap av rødt gjør denne fargen som førstevalg for å levere sterke meldinger og linje texts.

So hvorfor eier et par røde høye hæler? Med de gitte betydningene av rød farge, ble det lært at rødt er makt og rødt er vakkert. Derfor er et par røde høye hæler en kombinasjon av kraft og skjønnhet og alle som bærer den har makt og skjønnhet. Iført røde sko kan en person være i stil uavhengig av æra. Den kan brukes til å kompliment med moderne stil så mye som for retro fashion.With en bred variasjon av nyanser for rød farge, kan folk lett matche sine røde sko til forskjellige farger på kjolen. Folk kan velge fra lys til dyp rød farge, for å komplimentere med hver enkeltes hudtone.

Velge et par røde høye hæler er definitivt perfekt å matche med elegant kjole eller med enkle nymotens skinny jeans er sterkt recommended.So hvorfor alle jenter bør ha sin egen par røde høyhælte sko? Et par høyhælte sko gjør kvinnen vises mer vakker med sin tur, som er markert med henne lengre bein. Folks sinn har blitt utformet for å tenke og sette pris på skjønnhet der høyden er en stor faktor.

Anmeldelser

Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,https://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.