*   >> Lese Utdanning Artikler >> style >> clothing style

Barnas Foot Problems

Clubfoot. Klumpfot er en vanlig fødsel defekt som forekommer hos ca 1 av hver 1000 fødsler. Det rammer menn oftere enn kvinner, og kan påvirke en eller begge føttene. Klumpfot bør diagnostiseres ved fødselen (selv om noen ganger leger kan diagnostisere klumpfot mens barnet fortsatt er i livmoren) og behandling bør begynne i løpet av de første ukene av barnets liv. Den vanligste behandlingen for klumpfot kalles Ponseti Method. Denne metoden for behandling innebærer flere avstøpninger av foten som gradvis lokke foten inn i den korrigerte posisjon.

De fleste barn lage en 100 prosent utvinning, selv om den korrigerte foten har en tendens til å være mindre og stivere enn normalt. Flat Feet. De fleste spedbarn synes å ha flate føtter på grunn av baby fett som skjuler buen av foten. Flate føtter er relativt vanlig blant barn (noen studier anslår så mange som 20 prosent av barna har flate føtter) selv om det vanligvis går unna i tidlig barndom. Tilbringe tid barbeint vil hjelpe barnet til å utvikle sunne buer.

Hvis du tror barnet ditt kan ha flate føtter, kan det være på tide å ta skoene av! Noen barn vil ikke vokse ut av sine flate føtter og kan oppleve smerter i sine føtter, ankler, knær, hofter og rygg som følge av deres tilstand. Snakk med din podiatrist om orthotics (spesiell ortopedisk padding) for barnet ditt. Disse orthotic enheter vil bidra til å støtte ditt barns føtter og oppmuntre musklene i fotbuen å utvikle. Inngrodde tånegler. Noen barn er genetisk disponert for inngrodde tånegler.

Formen på sin negl (huden som ligger under neglen) eller spikeren selv kan stimulere spikeren til å vokse inn i huden. Dette kan særlig være problematisk blant barn eller ungdom som mangler riktig fot hygiene å riktig omsorg for sine tånegler. Skjær yngre barnas tåneglene for dem (rett over, og ikke for kort), og minne ungdommer til å kutte sine tåneglene regelmessig. Fotproblemer hos barn bør behandles tidlig og aggressivt for å hindre langvarig misdannelse.

Det kan være lurt å ta barnet til en podiatrist hvis du merker uvanlige støt på ditt barns fot; Hvis du merker tegn på infeksjon (se etter rødhet, hevelse eller utflod); hvis du merker ujevn slitasje på barnets sko (dette har en tendens til å oppstå når barnet ditt er enten flatt skudd eller har høye buer); hvis du merker ujevnheter i huden eller tånegl problemer; dersom barnet ditt har problemer med å gå eller turer over sine egne ben; eller hvis barnet klager over foten smerte eller ømhet.

Anmeldelser

Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,https://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.