*   >> Lese Utdanning Artikler >> style >> clothing style

Condensed Produkt Evaluering av søtsaker sandaler og Shoes

Candies sko er et populært merke blant tenåringer og unge kvinner - de er rimelig og designet for at yngre markedet. Men, de er god kvalitet? Har de tilbyr nok støtte for en voksende fot? Hvis du vil vite mer, og for en nyttig gjennomgang av Candies 'produkter, holde reading.Candies Pris Point Candies sko vanligvis varierer i pris fra $ 25 til $ 60, avhengig av hvilken stil og forhandleren. Deres sandaler og lette casual sko dekke den lave enden av spekteret pris, mens støvler og tyngre joggesko er mer kostbart.

For barnas sko, de er litt dyrere enn andre rabatt merker, men prisene er sammenlignbare med andre lignende elementer. Hvor komfortabel er de? Candies kommer både små og smale. De er designet for en ung kvinnes fot, noe som betyr at de vil passe mindre og strammere enn den samme skoen laget for en eldre kvinne. Hvis du har en bred fot, må du kanskje prøve et annet merke. Husk, Candies er designet for stil, ikke langsiktig komfort. De er flotte for veiver rundt skolen eller turer til kjøpesenteret, men de er ikke egnet for gym klasse eller skole ekskursjoner.

Disse skoene er mote uttalelser, ikke fungerer sko. Brand Holdbarhet og QualityBecause Candies er designet for barn, de er laget for å være ganske holdbar. Hvis barna er eldre, kan du finne at de ikke vil vare til barnet ditt outgrows dem, men de vil gjøre utslaget for ca 4 til 8 måneder, avhengig av hvor ofte de er slitt. Hvis du trenger høy kvalitet sko som varer, holde seg borte fra merkets sandaler og lette dekk sko. Mange voksne klager på at de merker ballett leiligheter og Ked-lignende joggesko lider av såler som kommer av uventet og utvikle hull i stoffet.

For ekstra holdbarhet, velger en tyngre sneaker. Hvis du er bekymret for den pågående kvaliteten på Candies, bør du kjøpe dem fra en respektert forhandler med en sterk returrett. I Canada er Kohls den primære selger av Candies 'produkter, og de tilbyr en god kundeservice og returrett. Candies 'stil og DesignGiven at godteri er markedsført mot og designet for unge kvinner, de skoene er funky og kul, men også alder riktig. For en ung kvinne, de er perfekte. Du vil se disse skoene annonsert og omtalt i populære ungdomsblader som Teen Beat, Teen People, Seventeen, YM og mer.

Dette er ikke sko for voksne kvinner, de er heller ikke hensiktsmessig for arbeidsplassen. I hovedsak er de en stor sko for en yngre kvinne. Selskapet tilbyr en rekke stilarter, med nye sko som kommer ut hver sesong i tråd med pågående trender i ungdomsmarkedet. The F

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,https://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.