*   >> Lese Utdanning Artikler >> tech >> web marketing

Hvordan du kan forbedre din Online Passive Income med Google AdSense

Nesten alle bloggere og webmastere vite om Google AdSense og de fleste av dem bruker AdSense-annonser på sine nettsider. Det er ikke lett å tjene penger fra Google AdSense nå, men hvis du kan følge noen av de tips og triks her, kan du være i stand til å øke AdSense-inntektene.

Noen mennesker gjør noen få kroner ved å bruke Google AdSense på deres nettsted. Det er sant at å tjene penger ved hjelp av Google AdSense alltid avhenge av de besøkende på nettstedet. Hvis folk ikke liker AdSense-annonser, da de ikke vil klikke på den.

Nå, som AdSense-annonser blir mer populære og mer generelt, folk ikke lenger betale mye oppmerksomhet lest AdSense-annonser. De fleste av dem bare ignorere AdSense-annonser fordi økende i AdSense popularitet og generalitet øke Annonser blindhet og som om AdSense-annonser er usynlig for de fleste Internett-brukere.

Derfor, for å tjene penger ved hjelp av Google AdSense, må du å ha noe spesielt.

Hva er de spesielle tingene du trenger å gjøre folk klikker på AdSense-annonser på nettstedet ditt:

 1. AdSense-annonser skal se attraktiv

 2. AdSense-annonser skal se nyttig for de besøkende..

 3. AdSense-annonser skal vises der besøkende enkelt kan klikke på dem.

 4. AdSense-annonser bør plassering bør være på det beste stedet.

  Ovennevnte er svært viktig for AdSense suksess fordi hvis du nettstedet har disse fire kriteriene, så du kan ha en større sjanse for å lykkes, men selvfølgelig, du nettstedet må du ha noen besøkende

  Regel nummer 1:.

  AdSense-annonser skal se attraktiv

  Mange mennesker sier at AdSense-annonser skal se ut som en del av nettstedet ditt, bør AdSense-annonser ikke se ut som annonser og du bør blande AdSense-annonser nøye for å gjøre dem ser ut som lenker til mer informasjon. For meg, jeg foretrekker å gjøre dem ser attraktivt, men ikke overdrevent attraktivt. Normalt, hvis vi gjør de AdSense-annonser for attraktive eller for iøynefallende, folk ville ikke klikker på dem

  Noen skritt for å gjøre AdSense-annonser attraktiv, men ikke overdreven.

  1. Unngå å bruke markeringsfarger.


  Lys farger bør unngås. Unngå å bruke rød farge som tittelen på AdSense-annonser fordi det ville gjøre AdSense-annonser ser svært attraktive. Du kan bruke noen farger som er behagelig for øynene som grønn. Velg den grønne fargen som er behagelig for øynene.

  2. Unngå å bruke rammer for AdSense-annonser.

  Ved hjelp av rammer på AdSense-

  Page   <<       [1] [2] [3] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,https://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.