*   >> Lese Utdanning Artikler >> travel >> destinations

Akustisk gitar Sound Reflekterer Craftsmanship

A gitaren er laget for å lage alle typer musikk det være seg klassisk rock, flamenco, countrymusikk. Det er et under at samme instrument kan brukes til å produsere en slik fantastisk utvalg av music.Acoustic Guitar: En akustisk gitar er en som er laget av tørket tre. Dette er det viktigste å merke seg at tre må tørkes enten naturlig eller ved hjelp av kunstige metoder. I alle gamle tider veden ble tørket opp i inntil tre år uten å plukke opp tre igjen for å få gitaren. La oss se på ulike deler av en akustisk guitar.

Bridge Enhet: Dette er mest viktig del av gitar som lyden genereres her bare. Broen plukker opp vibrasjonene som produseres av strenger (ikke hele enheten, men den delen der strengene Touch) og sender det til broen enhet, inn lyden kammeret. Vibreringen blir så forsterket ved hjelp av kammerarrangement, returneres via avstiverne (de er vifteformet for klassisk og kasseformet for akustikk), og deretter skjøvet ut fra lyden hole.In tilfelle plast bro benyttes, må man slippe det gitar med en gang. En ibenholt bro gjør underverker på gitar. Ebony er tett heltre.

Men siden ibenholt er dyrt kan du vurdere rosentre og aske. Denne enheten er solid limt til klangbunn. Dette er grunnen til at du må sørge for at du kjøper en gitar med stor bridge.Body gitar: Hvis kroppen på gitaren er laget skjema plywood det ikke er en god gitar i det hele tatt. En akustisk gitar er en ekstremt presis instrument. Fronten av gitaren bør være laget av lønn og bakpanelet er laget formen forskjellige slags tre. Selv om tre er forskjellig, bør de være speilbilder av hverandre. Hvis de ikke er det, ble gitaren ikke er laget av en god håndverker.

Sidene er også laget av tredje typen wood.Some gitarer holdes usminkede. Dette gjøres som noen mennesker tror at gitaren tre er omformet over tid som du begynner playing.End blokk: Fronten og baksiden av gitaren er satt sammen med en slutt-blokk. En tett tre slutten blokken er bra for gitar. Inspiser gitar også, og hvis sålene fyr fortelle deg om ikke å bare gå bort. Ikke bruke flere hundre dollar på noe som ikke er precise.Neck av gitar: Akustiske gitarer har en hals limt til kroppen. Halsen må installeres først etter utløpet blokken er festet og limet er tørket.

Tørking av lim skal ha skjedd flere måneder before.when du kjøper en gitar, ta hensyn til hva du har foran deg. Ikke kjøp gitaren som ikke er laget med presesjon. En god akustisk gitar har alle de ovennevnte egenskaper. Akustisk gitar vil gi god musikk bare hvis det har blitt

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,https://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.