*   >> Lese Utdanning Artikler >> auto >> biler

Ting å gjøre når du kjøper Bilforsikring

Kjøpe Bilforsikring ville være lettere, hvis du vil følge noen retningslinjer om hvordan du gjør it.One ting som du kan gjøre er å be om konkurransedyktige sitater. Sett til side en god til tid til å handle for ditt kjøretøy. Ikke glem å ta med alle dine poster, som er ditt førerkort nummer og bilens registreringsnummer. Ta telefonen i nærheten av deg i tilfelle at du vil kontakte noen selskap når du ønsker å spørre dem.Du kan begynne med online tjenester hvis du liker å se for sitater. Du vil bli bedt om å fylle ut skjemaer som bare ville ta ca 15 minutter å fullføre.

Du kan spare penger ved å gjøre dette, og du vil tilbringe et par timer å fullføre hele process.In søker etter Bilforsikring sitater, husk at du ikke vil få øyeblikkelige sitater når du vil besøke sitat nettsteder. Noen selskaper vil bare informere deg senere via e-post. Mens andre er direkte leverandører, slik at de kan sette deg i kontakt med en lokal agent, som vil deretter beregne et tilbud for deg. Husk også at det ikke er lett å få sitater i alle stater. Du vil fortsatt trenger å bruke telefonen til å kontakte insurers.

While gjør søket etter det selskapet du ønsker, gjør sammenligning og rekord sitater. Holde filene på de ulike nettstedene vil hjelpe deg å sammenligne enkelt. Interessert i å besøke forskjellige nettsider, legg merke til flere ting: Det ene er å få forsikringsselskapet s betaling politikk for å være informert om sitt forfall og konsekvensene av sen payments.Get også de ulike auto forsikringsselskaper årlige og månedlige priser for ulike typer dekning . Sørg for at du får alle de grenser dekning, slik at du kan gjøre sammenligninger.

Se etter rabatter som tilbys av selskapet som er relevant for deg. Du bør også kunne få et 800-nummer å ringe for spørsmål om du kan t bli besvart online.Do Ikke glem å besøke staten avdeling av forsikring nettside, for å få selskapets forbrukeren klage ratio og dens AM Best og Standard & amp Poor s ratings.The neste tingen du bør gjøre etter utmattende elektroniske tjenester er å bruke telefoner. Du vil kontakte de selskapene som don t har online sitater. Snakke med dem verbalt kan noen ganger være raskere enn elektroniske tjenester.

Sørg for at du har viktig informasjon som din førerkort og bil registrering. Du kan be dem om å sende e-post eller faks du sitatet og dets prisen.Etter online konsultasjon og telefonsamtaler, du kan allerede sammenligne bilforsikring, og har kanskje bestemt deg for et selskap. Det siste du vil gjøre er å gjen

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,https://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.