*   >> Lese Utdanning Artikler >> auto >> biler

Hva å gjøre å ha den mest pålitelige Forsikring Company

You kan finne den laveste bil forsikring rate, men dette vil ikke garantere deg at du har fått et selskap som er pålitelig. Pålitelighet betyr hvordan selskapet vil forholde seg til deg i tilfelle du sende inn et krav. Hvis du vil bli betalt hele beløpet du har rett, og hvis du vil bli betalt omgående, da de er pålitelige providers.How kan du søke mest pålitelig selskap for å beskytte deg? Her er noen ting du kan gjøre: Det første du kan gjøre er å jobbe med en forsikring agent.

Hvis du vil kjøpe bilen din forsikring, vil du få jobbe med en kunde representant gjennom telefon eller online. Ta note av disse to typer agent. Den ene er uavhengig agent også kalt en megler, som representerer en rekke selskaper. Så sørg for at dette megler ikke har en egeninteresse i å selge deg en politikk fra ett bestemt selskap. Den andre typen kalles fange agent som representerer bare én company.working med agent kan hjelpe deg å være sikker på selskapet du vil velge, spesielt fordi han /hun er kjent med den. En agent vil veilede deg mot en passende politikk.

Å ha en, spesielt den uavhengige en, kan også hjelpe deg med å skrive din politikk. En annen fordel er at du kan endre din operatør uten å endre agent.On derimot, husk at du aldri skal føle seg presset av en megler eller agent. Arbeide med dem er som å søke på nettet for å beskytte deg, ta tid med him.But også tenke to ganger før du får en agent, fordi det er tider som du kanskje ikke trenger en. Kanskje du kan finne en bedre bil forsikring hvis du avtale med et selskap som driver direct.You kan forhandle med megleren din om gebyrene han /hun vil belaste deg.

Uavhengige forsikringsagenter of America og profesjonelle forsikringsagenter kan hjelpe deg med å finne en sertifisert agent.The andre ting du kan gjøre når vi leter etter bil forsikringsselskaper som kan gi deg det du trenger er å sjekke sine JD Strøm Ratings. Dette selskapet er ansvarlig for å samle inn data fra ulike forsikringstakere og priser dem. Karakterene vil være basert på dekning alternativer, pris, skadebehandling, tilfredshet med selskapets representanter og den totale opplevelsen av selskapet.

De publiserer også årlig undersøkelse på store bil forsikringsselskaper som kan gi kundene nyttige info.As et tredje forslag, se inn i selskapets soliditet og karakterer. Du kan ta kontakt på denne saken den A.M. Best og Standard & Poor s Ratings, som er selskaper som skriver ut finansielle styrke rangeringer for alle forsikringsselskaper. Dette betyr at de beny

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,https://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.