*   >> Lese Utdanning Artikler >> education >> college and university

Mitt syn på Økende Universitetet tution gebyrer i UK

Alle eller nesten alle er klar over den foreslåtte økningen av universitets tution avgifter.

Jeg forstår hvor de kommer fra. Det er så mange mennesker kommer til universitetet. Og det er nettopp problemet. Jeg tror universitetsgrad bør ikke dele ut til alle. Det skal være vanskelig å få tak i. Jeg mener ikke økonomisk, men academicaly. Så ville du ikke har et problem med universiteter sliter med å takle å støtte alle elevene.

Jeg er fra Tsjekkia og har bodd i Storbritannia siden om 1997. Jeg har jobbet på forskjellige steder, og har åpenbart vært gjennom balkong prosessen av å lete etter en jobb. Hva absolutt forundrer meg er noen av stillingsannonser der ute. Noen ganger føles det som å selv søke om rengjøring jobb, er du pålagt å ha en grad. I min store familie bare én person så langt har fått en grad og andre er nå i sitt tredje år og neste år i ferd med å oppgradere. Han skjer for å være min bror.

Jeg ønsker å forklare hvordan det fungerer å komme inn i Uni i Tsjekkia. Tsjekkiske folket er fortsatt heldig å få gratis utdanning som blant annet Universitetet. Selvfølgelig må du betale for dine boutgifter og bøker. For å få plass ved Uni du åpenbart trenger gode karakterer, men du må også passere innledende undersøkelser. De er utformet for å sikre at bare de beste vil bli akseptert. Broren min hadde svært gode karakterer i college og han ikke trenger å gjøre innledende undersøkelser. Men det er ikke tilfelle med alle.

Jeg kan ikke bedømme hvordan det fungerer på Storbritannias universiteter, men jeg vet at det er ikke så mange som krever oppføring eksamener. Også min bror har å passere eksamen gjennom hele året for å holde seg. Jeg har hørt hvordan så mange mennesker var ikke i stand til å bo på universiteter, fordi de ikke har klart å bestå eksamen. Du får en sjanse til å gjenerobre, men etter at du er ute. Som jeg sa jeg kan ikke si hvordan det fungerer i Storbritannia.

Du kan spørre hvorfor jeg ikke valgte å studere videre. Vel jeg begynte college da jeg var 14 og ferdig da jeg var 19. Ja hele 5 år på College. Standarden i Tsjekkia er faktisk 4 år, men på den tiden regjeringen har gjort eksperiment for å se om Forretnings Academies kunne gjøre 5 år. For meg de 5 årene var for lang. Også når jeg er ferdig College i 1995 standarden var en annen 4 år på universitetet. Dette har nå endret til 3 år for Bachelor og 5 år for Masters. Så jeg antar det var ren latskap. Ja noen ganger jeg angrer jeg ikke gå, me

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,http://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.