*   >> Lese Utdanning Artikler >> health >> diseases conditions

Code Red: Emergency Sykdom og din Bird

Når du fugl plutselig blir syk, bør ditt første steg være å ringe dyrlegen. Men det er ting du kan gjøre for å hindre fuglen fra å dø og for å gjøre din fuglen mer komfortabel mens du venter på veterinæren eller mens du er på vei til dyrehospitalet. Fugler gjør fantastiske kjæledyr, men de krever mye arbeid og oppmerksomhet, så hvis fuglen blir syk plutselig, er det viktig å gi best mulig omsorg.
Først holde fuglen hydrert. Akkurat som mennesker, kan en syk fugl lett miste fuktighet, noe som kan føre til en rekke problemer. Å spise er viktig også. Om nødvendig kraft-mate fugl. Dette vil gi din fuglen kroppen med den nødvendige energien for å bekjempe sykdommen. Din veterinær kan instruere deg om hva du skal mate fugl og hvordan du gjør det. Generelt bør du fjerne andre matvarer fra buret for å sikre at fuglen er å spise bare sunn mat for syke fugler som du leverer.
Det er også viktig at fuglen være varm. En ovn eller lett kan lage din fugl ubehagelig, men sørg for at fuglen bur er i et varmt rom, og gir en varmeflaske i buret for fugl. Syke fugler bør ha en miljø temperatur på ca 30 grader Celsius, med mindre beskjed om noe annet av dyrlegen.
Når fuglen er syk, er karantene fra andre fugler eller dyr vanligvis anbefales. Har du en ekstra, mindre bur på hånden bruk til dette formålet og holde syk fugl i et annet rom. Bruke desinfiserende spray når du håndterer han syk fugl og rydde hans eller hennes bur ofte for å drepe bakterier. For å holde bakteriene lavt, holde vannstanden i buret så lavt som mulig og erstatte ofte for å stoppe bakterier fra avl.
Hvis fuglen er svært syk, ikke nøl med å ta ham eller henne til det lokale dyre sykehus. Hvis mulig, få noen andre til samtale eller annonsere at du skal komme og få på veien, er tidlig behandling nøkkelen til å redde din fuglelivet i mange tilfeller. Noen ganger, uansett hvor godt du ta vare på kjæledyret fugl, hans eller hennes helse vil bare lide. Sørg for at du leverer den beste hjem mulig, og resten er opp til tilfeldighetene. Det viktigste er å se etter fuglen når han eller hun er syk for å hjelpe fuglen gro og bli frisk igjen så fort som mulig. Anmeldelser

Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,http://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.