*   >> Lese Utdanning Artikler >> health >> diseases conditions

3 kraftige hjem rettsmidler for akne

I noen hjem rettsmidler for akne Interessert? Akne er en ødeleggende tilstand som rammer millioner av mennesker rundt om i verden, det er ikke bare skjemmende, men det også ødelegger din følelsesmessige velvære, din selvtillit og selvverd.

Det er av denne grunn at det er maktpåliggende du få det ryddet opp så snart som mulig slik at du kan gå tilbake til å leve livet som en trygg og glad person. For dette formål, her er noen løsninger som du kan prøve som kan fungere for deg:

1. Honey Med Asprin

En av de fremmede hjem rettsmidler for akne innebærer å knuse opp noen asprin og bruke det i kombinasjon med honning. I utgangspunktet hva du gjøre er å sette en skvett av honning på lyte, og smør lyte med pulverisert asprin.

Ikke plukk på dette og la den på over natten, i morgen, hevelse og størrelse lyte bør reduseres.

2. Witch Hazel

Dette er en kraftig all naturlig løsning. Witch Hazel fungerer som en naturlig snerpende, vil det virkelig bidra til å tørke ut kvisen for deg og krympe det ned til størrelse. Bare plukke noen opp fra en lokal butikk og bruke den til kvisen, la det på over natten for å gjøre det er tingen.

3. Hand Sanitizer

Hvem ville trodd at noe så enkelt som dette ville fungere? Vel, det er designet for å drepe bakterier, og det fungerer like godt på hendene som det gjør i ansiktet. Bære rundt noen hånd sanitizer med deg og mens du bruker den på hendene, ta på litt til ansiktet ditt også.

De ovennevnte hjem rettsmidler for akne bør gi noen skikkelige resultater, men hvis du er seriøs om å bli kvitt av dette problemet, er det best å gå med en raskere arbeids- og mer permanent løsning. For en slik løsning, sjekk ut hjem rettsmidler Acne. Anmeldelser

Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,http://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.