*   >> Lese Utdanning Artikler >> hobby >> crafts

Hodebunnen Acne Problemer - A How-To Guide

Scalp acne, den mildeste formen for som også er kjent som skalp follikulitt, skjer oftere enn folk flest er klar over. Omtrent alle vet hva akne er og at det ofte bryter ut i ansiktet, bryst, armer og på baksiden. Men acne vises også på andre deler av kroppen også, og med mindre du er en person med akne i en av disse "andre" områder, kan det hende du ikke har innsett dette. Hodebunnen akne og de ligner på det, blir ofte utløst i perioder med mye stress.

Denne irriterende hodebunnen tilstanden vanligvis oppstår når hodebunnen blir fetere enn vanlig, for eksempel når håret ikke vaskes så ofte, eller når hårpleieprodukter som inneholder en betydelig mengde olje er used.Scalp akne kan være svært kløende, og derfor gjør det svært vanskelig for de som har det å la det være. I sin mildeste form, pustler er små, sprø, og de er sår. De vises hovedsakelig på den øvre pannen ved hårfestet. En person kan ha bare noen få pustler, eller det kan være mange.

En mer alvorlig form for hodebunnen akne kalt akne necrotica miliaris er preget av betente større papler med svart-farget skorper. Denne formen for akne kan etterlate arr som ligner de som følge av vannkopper. Det er en enda mer alvorlig form for hodebunnen akne som først og fremst påvirker voksne afro-amerikanske menn, men faktisk kan påvirke hvem som helst, uavhengig av rase eller kjønn. Denne ekstremt sjelden tilstand er en kombinasjon av store cyster og mindre pustler og papler som vokser til å bli veldig stort.

Behandling for hodebunnen akne

Milde former for hodebunnen akne kan bli behandlet slik de fleste andre akne behandles. Hold berørte området rent ved hjelp av et produkt som inneholder salisylsyre. Husk at disse produktene kan føre til overdreven tørrhet

så bruk bare på berørte områder. For bedre kontroll, påfør med en bomullsdott eller ball.Since fett hår er en medvirkende faktor til hodebunnen akne, er det viktig å bruke sjampo som er formulert for fett hår. Hårpleieprodukter utviklet spesielt for å behandle seborrhea har også blitt brukt med rimelig suksess.

Og siden mange bruker mer enn bare sjampo på håret, er det en god idé å sjekke etikettene på alle hårpleieprodukter og gjøre endringer som necessary.Never forsøk på å behandle de mer alvorlige former for hodebunnen akne uten å konsultere en hudlege eller lege først .En ting som ikke bør brukes til å behandle hodebunnen akne er et produkt som inneholder benzoylperoksid. Det er fordi når peroxide kommer i kontakt med hår, kan det end

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,https://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.