*   >> Lese Utdanning Artikler >> hobby >> crafts

Tilbake Acne - A Hva du trenger å vite Guide

Tilbake akne

du kanskje ikke se det, men hvis du har det, vil du sikkert føle det. Og selv om ikke alle vil få kviser på ryggen, er denne tilstanden vanlig nok til å ha gjort seg fortjent til kallenavnet "bacne '. Høres morsomt, men det er egentlig ikke. Baksiden Området er hjem til tusenvis av talgkjertlene og hver og en er opptatt produserer mye olje. Tettsittende klær og klær laget av tekstiler som ikke tillater huden å puste er to av de største instigators av rygg akne. Selv på seg en ryggsekk har blitt tilskrevet utløse anfall av rygg acne.

These typer klær og tilbehør felle olje som blir stadig produsert av talgkjertlene på baksiden. Og akkurat som kviser som vises på andre deler av kroppen, når talgkjertel blir tettet, døde hudceller blir fanget inne i hårsekkene og snart er bakterier på vei, inflaming vevet rundt de berørte områdene og forårsaker akne. Enhver type akne kan vises på baksiden inkludert whiteheads og blackheads, pustler (overflaten type), papler (litt dypere) eller acne kan danne dypt i huden og forårsake akne cyster.

Tilbake akne ikke synes å være utløst av arvelig, stress eller dårlig kosthold, men langt hår har blitt kjent for å forverre porene på baksiden. Hvis du har langt hår og rygg akne, kan det være lurt å holde håret på ryggen. Tilbake Akne behandlinger

hud som dekker ryggen er mye tykkere enn huden som dekker andre deler av kroppen der akne er utsatt skal vises. Og på grunn av denne forskjellen i huden tykkelse, er den behandlingsregime for 'bacne' kommer til å være annerledes.

Det er fortsatt svært viktig å holde tilbake rent og den beste måten er å bade eller dusje ofte, spesielt etter å ha arbeidet ut. Bruk et rengjøringsmiddel som inneholder salisylsyre eller glykolsyre. Hvis du aldri har brukt en før, nå er det på tide å lære å bruke forsiktig en loofah så du kan begynne å fjerne de døde hudceller (også kjent som peeling). Etter vasking og tørking av huden, bruke en aktuell produkt som inneholder benzoylperoksid til områdene på baksiden som er berørt av akne og sørg for å la produktet fullt absorbere inn i huden (det kan flekke klær).

Dessuten er det viktig å bare behandle de områdene som har akne, snarere enn slathering produktet over ryggen. Du ønsker ikke huden på ryggen for å bli svært tørr. Hvis du tørker ut huden, må du fukte og som kan føre til mer kviser. Hvis du ikke kan nå de rammede områdene, har noen påfører produktet for deg. Det er alt du egentlig trenger å behandle rygg akne. De fleste

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,https://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.