*   >> Lese Utdanning Artikler >> money >> marketing advertising

Postkort Marketing - Høyre Approaches

I dag er det mange bedrifter som er på utkikk etter måter som kan gjøre virksomheten mer vellykket. Men de står overfor problemer fordi de ikke har nøyaktig kunnskap og verktøy som kan gjøre sin virksomhet vellykket. For å gjøre din bedrift sterk, hvorfor ikke du vurdere gamle skolen hjelp av markedsføring? Ja, har den gamle skolen noen påvist markedsføringsstrategier slike som postkort markedsføring.

Her er noen ting du bør huske på når du utformer ditt postkort markedsføringskampanje;

Målsetting

Starte et postkort markedsføringskampanje behov for å sette opp et mål. Du må bestemme hva du ønsker å oppnå fra postkort markedsføringskampanje. Hva responsrate eller reaksjon du vil få fra målgruppen. Gi dem en prøve for en prøve ut. Hvis de vil like produktet de vil sikkert besøke deg.

Sette mål er avgjørende element for hver oppgave. Hvis du setter mål for postkort markedsføringskampanje, vil du arbeide for å oppnå dette målet.


Ikke lukk salg gjennom postkort

Husk, postkort har begrenset plass. Hvis du stresser kortet med for mange opplysninger, vil det forvirre leseren. Den dårlige formen av postkort markedsføring er å selge dine produkter med kort. Denne måten, du bare lukke salget. Så, bare bruke postkort for potensielle kunder ikke å lukke salg. Derfor oppretter en melding som oppfordrer folk til å lære mer om deg ved å besøke din butikk eller nettbutikk.

Tomrom

La det være nok plass på postkort. Ikke legg nok informasjon på postkort.

Din viktigste målet bør være å melding bli lest av lesere. Hvit plass på postkort gjør det lett å forstå budskapet.

Action ord

Action ord oppfordrer leserne til å finne hva de skal gjøre videre. Det er derfor innlemme ord og setninger er svært avgjørende. Du vil definitivt vite den store forskjellen mellom ord og uttrykk i dine postkort markedsføringskampanje. Hvis du bruker riktige ordene, vil du være sikker på at du kan forvente suksess i det lange løp.

Første klasse post

Bruk førsteklasses mailing service. Du tror kanskje det kan ta mer penger.

Men, Beehive meg det kan redde ekstra penger. Når du har sendt postkort til mottakeren, hvis hans /hennes adresse er endret vil du få tilbake din mail. På denne måten kan du oppdatere adresselisten og lagre din fremtid mailing investering på at ekstra ubrukelig adresse. Du kan få rabatt på bulk mailing; noen mennesker har ingen kunnskap om dette.

Dermed bruker disse enk

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,https://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.