*   >> Lese Utdanning Artikler >> society >> etiquette

Gate matvarer i byen vår, Cagayan de Oro

Gate Foods

Byen vår, Cagayan de Oro, har nå en ny ordfører. Denne ordføreren ønsker en fredelig og rolig regjeringen. Han ønsker å avskaffe alle årsaker til kaos i byen vår, og hans store mål er opphevelsen av gata mat bedrifter i byen. Selv gate matvarer er deilig og billig, må street mat fortau leverandører slutte å selge gate matvarer i fortauene fordi den produserer store mengder søppel i gaten; det har ingen sanitære forhold; og selv om de er ulovlige, ville folk heller velger sine produkter som truer nærliggende juridiske virksomheter.

Gate matvarer produsere store volum av søppel. Gaten mat leverandører ikke produserer søppel containere for avfall av sine kunder i motsetning lovlige virksomheter som gir riktige søppelcontainere og i tilfelle deres kunder skulle velge å forlate sitt søppel, de har ansatte som har til oppgave å rense alle kundenes avfall. Og selv om regjeringen legger søppelkasser i utvalgte steder i byen, ville kundene velger å kaste sitt søppel overalt. Gate matvarer føre til mer enn 50% av avfallet i byen.

street mat leverandører og deres bedrifter har ingen gode sanitære forhold, og de kan ikke få et sanitetstillatelse fordi de er ulovlige. Noen leverandører gjenbruk kopper, pinner ol som allerede brukes av andre kunder, og det kan og kan spre sykdommer. Vi kan også få sykdom fra forurensning av mat med støv fra tørre kanalene som er blåst med vinden til maten når biler passerer gaten. Noen leverandører har heller ikke vaske sine hender og redskaper før operasjon og etter å gjøre skitne ting fordi de ikke har noen vannforsyning i gatene.

Gate matvarer er valgt av folket i stedet for lovlige virksomheter som fast food kjeder og dette truer lovlig virksomhet. Folk ville velge sine produkter det er billigere enn for mat fra hurtigmatkjedene. På grunn av dette, lovlige virksomheter som fast food-kjeder tjene mindre inntekt enn de har gjort før disse gate matvarer ikke har vært i byen ennå.

Street food i byen vår er et veldig stort problem. Bortsett fra å generere trafikk, det produserer store mengder avfall, det har ingen gode sanitære forhold og det svekker lønnsomheten i juridisk virksomhet. Selv om det er deilig og budsjett vennlig, må det aboilished. Anmeldelser

Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,http://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.