*   >> Lese Utdanning Artikler >> society >> etiquette

Hvordan komme ut av en fartsovertredelse billett

Komme ut av en fartsovertredelse billett er en ferdighet som mange, om ikke de fleste, sjåfører ønsker å ha. Tross alt, det er få erfaringer i livet så kjapt angst-induserende som det øyeblikket en sjåfør oppdager de blinkende lysene i bakspeilet, spesielt når vite nøyaktig hvorfor politimannen er der.

Likevel folk ofte høre historier om andre som har fått ut av billetter, unngå å måtte betale en bot eller annen konsekvens som resultat. Noen synes spesielt tilbøyelig til å være billetter, men er det noe noen kan gjøre for å øke sannsynligheten for å unngå en billett? Heldigvis finnes det noen generelle retningslinjer som kan holdes i tankene.

positivt førsteinntrykk

Den første øyeblikk av interaksjon med politimannen er særlig verdi, med førerens atferd bidrar til offiserens reaksjon, intensjon, motivasjon, og lyst. Når trakk over, bør en driver trekke over så fort og så høflig som mulig, så forbli rolig og høflig med politipersonell.

Alle tegn på angst eller merkelig oppførsel er bare kommer til å føre til mistanke, og avhør eller outright kranglet med offiseren er en forferdelig idé av grunner som bør være innenfor området for sunn fornuft. En rask, vennlig, positiv samhandling kan faktisk vise seg å være underbevissthet katalysator som svaier offiseren til ikke å tjene en billett.

Relentless Ærlighet

En speeder skal ikke lyve. Selv om det kan virke som en god idé å pønsker ut en god historie, eller liten løgn litt på estimert hastighet, eller lyve om andre aspekter av situasjonen, er realiteten at fordelene med disse dishonesties vil aldri oppveie konsekvens for en løgn å være oppdaget. Med andre ord, hvis de offiser tall ut sjåføren lyver, noe som er sannsynlig, enn situasjonen bare blir verre.

Record Konsistens

Det kan være for opplagt å si at den beste måten å komme seg ut av en fartsovertredelse billett, eller for å unngå det helt, er å rett og slett ikke fart. Men treffer denne sannheten på en verdifull idé likevel; ved å vedta trygge kjørevaner, gjenspeiler det bedre på en fører posten og kan mer sannsynlig appell til en offiser som veier sine alternativer. En sjåfør bør også huske på potensialet for å appellere for tidligere billetter som skal fjernes fra sine poster.

Til slutt, selv om det ikke er 100% Garantert måte å unngå å få en fartsovertredelse billett når en driver faktisk er trukket over. Det er ingen magiske triks, ingen hemmelige politiet kode, ingen

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,http://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.