*   >> Lese Utdanning Artikler >> society >> etiquette

Bruke Cell Phone Mens Driving

Det første du må gjøre når du kommer inn bilen med mobiltelefonen i hånden, er å se seg rundt. Hvis du skulle tilfeldigvis se en smårolling i et bilsete der i ryggen, eller noe annet lite barn hoppe på setet eller spille med vinduene eller sparker hans søster eller bite hunden, klar til å gå en tur, bare ta din mobiltelefon, snu den til spill, og lever det til noen nærliggende unggutt. (Hvis du har glemt, eller oh-så-typisk-deg, har aldri selv funnet ut hvordan å slå telefonen over til spill, bare ta kontakt med nærmeste ledige tenåring.) Nå kan du slå inn i førersetet, slo av tenningen, tilbake ut av stasjonen, og cruise bort, samtidig vite at du nettopp kjøpt deg 20 minutter av relativ rolig tid som ungen racks opp Coca-Cola Prize Points, og sjefen din ikke kan muligens nå deg. (En ekstra fordel: du kommer til å forstå din mobiltelefon regningen mye bedre når den kommer neste måned.)

Hvis muligens unggutten (e) du ser når du blikk om bilen skal være tweens eller tenåringer, så ikke engang gidder å bytte mobiltelefonen over til spill (Men du vil deaktivere lang avstand ringer, om du kan). Bare la telefonen i telefonmodus, lever det til eieren av den nærmeste mutt ansiktet, og gjør deg klar til å skru opp radioen til toppen volum på at klassisk rock stasjon du liker så mye. Ikke bekymre deg, tenåringer og yngre teen-wannabes er fullt i stand til å holde sort-of-sammenhengende telefonsamtaler i ungdoms-snakke mens du går air raid sirener, jackhammers, Boeing 737 på topp akselerasjon og andre yammering tenåringer, så du synge sammen til Chicagos '25 eller 6 til 4 'ikke kommer til å forstyrre dem en liten bit. (Two lagt fordeler her: For det første, vil du bli underholdt (håper jeg) på den nye velkomstskjermen du har når du neste sving på telefonen, og andre, selv om du vil få merket senere for tellerskritt, du kan komme unna uten å stoppe for sub smørbrød, pizza, karamell bubblegum frappuccino mocha latte, og kjøpesenteret hver noen kvartaler.)

Skal du reise med ektefelle eller kjæreste, bare hånd telefonen over til betydelige (oh , alright - selv din ubetydelig) andre, og la ham eller henne gjøre alt snakket om denne turen. Hei, vil det spare slitasje på trommehinnene, og det kan bare holde deg un-distrahert nok til at du ikke vil gå glipp av off-rampen som forrige gang, da dere diskuterte noe viktig (som om ikke for å gå tilbake som $ 2,59 foten pulver som skulle være på spesielle, men at du har ladet full pris for). (Jepp, det er e

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,http://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.