*   >> Lese Utdanning Artikler >> society >> etiquette

Hva Drept Chivalry?

Vel, for å være ærlig, det var ganske misvisende tittel. Ridderlighet er ikke død, men det er i hvertfall på livet støtte. Hvor har denne edle handling av vanlig høflighet borte? Hvem dreper ridderlighet? Men enda viktigere, hvordan kan vi få den tilbake?

OK folk, jeg ønsker å få dette over til alle. Chivalry er ikke noe gutta gjør KUN TO JENTER. Ridderlighet er en høflig gest eller handling til en person andre enn deg selv. Saken er, vi har forvandlet ridderlighet i denne clusterf *** av hvordan menn skal behandle "en dame", og hvordan "en dame" fortjener respekt. Nei, jeg beklager, det er ikke slik verden fungerer. Hvorfor skulle jeg gi deg min respekt hvis du ikke har fortjent det?

Chivalry dateres tilbake til middelalderen hvor det var en handling av en edel å nå ridder. Dette er grunnen til ridderlighet oppfattes å være sjarmerende og hva ikke. Men hvorfor er det å dø? Det er en stor linje som jeg en gang så, og er også på min myspace side, som ikke kunne gi en mer nøyaktig grunn. Ganske enkelt:.

Chivalry er døende rett og slett fordi kvinner ikke setter pris på det

Nå, la meg minne deg på at linjen er fra andres munn, ikke min. Men jeg tror at de fleste kvinner har kommet for å dra nytte av ridderlighet. Nå, jeg sier ikke at alle kvinner i verden, men bare en god del av kvinner. Vi, som samfunn, har blitt komfortabel til det faktum av menn som gir kvinner den ytterste respekt. Men, for hvilken grunn? Ja, jeg vet ikke heller.

Jeg skal være ærlig, vet jeg ikke gi kvinner noe mer respekt enn jeg ville gi en mann. Det er der den virkelige ridderlighet kommer inn i bildet. Jeg har ikke bare hjelpe kvinner frakte ting, jeg gjør ikke bare åpne dører for kvinner .... det er en høflig gest som jeg gjør for alle. Det er ikke begrenset til kjønn. Og for å være ærlig, har jeg møtt noen kvinner som ikke akkurat bevise en skikkelig "dame", men er fortsatt ridderlig bare fordi det er en slags gest.

Nå, på emnet. Hva er drap ridderlighet? En hel faktor på ting er. Vi kan begynne med menn. I dag, noen menn mener at ridderlighet er en saga blott. De mener at ridderlighet er for, og jeg siterer, "de gamle tidtakere og gutter som ikke kan få datoer slik at de kan være hyggelig mot dem i stedet." Noen menn med gå så langt som sjåvinisme og tror at kvinner er dårligere enn menn! Å, hvor tåpelig disse ensporede dyr er. Kvinner, jeg personlig vil be om unnskyldning for menn som dette til å gå jorden. De gir meg, og

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,http://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.